Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
ahaaa ale musím říct, že se to stalo na useku který se poté napojuje na dálnici akorát jsem ještě byl v obci ..
a v 5 ráno je tam provoz prd prd tak se tam někdy projedu jak šílenec abych trošku protáhl auto
a v 5 ráno je tam provoz prd prd tak se tam někdy projedu jak šílenec abych trošku protáhl auto
- Reklama
Kdyz jsme u tech svicek, po kolika km by se mely menit? V servisce je tusim 60tis km/4roky, ale prijde mi to strasne moc. Pri kolika km je vymena rozumnym kompromisem mezi zivotnosti a zbytecnym plytvanim?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- vojtavojta
Ja jsem jako nezkuseny pri poruse zapalovaci listy vymeni aj svicky uplne (mozna)zbytecne a meli najetych 88tkm a 5 roku.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Hlásil mi tohle: 0304 Zážeh válce 4 - chybějící zápalyvojtavojta píše:Jakou chybu hlasil op-com?pueblo píše:Svíčky mám 3 tis. km nový, ale jak říkáš, pro jistotu na ně ráno kouknu, až bude světlo.
- vojtavojta
Tak lišta vyměněna, sehnal jsem Delphi za 2800 Kč. Nevím jestli cena OK, ale měli jí hned
Astřička zase šlape jak hodinky
Samotná výměna v pohodě, dýl mi trvalo nastartovat počítač s OPComem a vymazat chybu, než výměna lišty.
nechci to zakřiknout, ale ted mě zřejmě čeká alternátor, protože bych se divil, kdyby se mi tahle závada vyhnula
Uvidíme, kdy se ozve.......
Astřička zase šlape jak hodinky
Samotná výměna v pohodě, dýl mi trvalo nastartovat počítač s OPComem a vymazat chybu, než výměna lišty.
nechci to zakřiknout, ale ted mě zřejmě čeká alternátor, protože bych se divil, kdyby se mi tahle závada vyhnula
Uvidíme, kdy se ozve.......
Já sem byl o víkendu titulován jedním ze spolujezdců jako řidič slečny Daisy....no co s novým autem poprvé na sněhu tak se jelo kolem Ramzové defenzivně.
.
.
.
od ostatních dostal sadu, že jsou rádi, že se cítí bezbečně:)
.
.
.
od ostatních dostal sadu, že jsou rádi, že se cítí bezbečně:)
- Georgeisin
Dnes jsem měnil ruplou H7 vpravo, před měsícem a půl H7 vlevo a před 3 měsíce zadní žárovku. Nějak hodně praskaj. Přístup k těm H7 z podběhů je docela nápaditý, ale je to stejně opruz .
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Někde se ten nárůst výkonu musí projevitGeorgeisin píše:Dnes jsem měnil ruplou H7 vpravo, před měsícem a půl H7 vlevo a před 3 měsíce zadní žárovku. Nějak hodně praskaj...).
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF