Zafira B - držák BRODIT
Zafira B - držák BRODIT
Má někdo ze zafiráků zkušenosti s držákem brodit system ProClip? Je montáž opravdu tak šetrná, že nepoškodí palubní desku. Kde máte umístěny držáky. I pokud se umístí na středový panel k zásuvce je to vcelku daleko
OPEL ZAFIRA B 1.9 CDTi [2007]
- Reklama
Re: Zafira B - držák BRODIT
Ja ho mam tady a spokojenost, u displeje mi neprekazi a jelikoz mam UHP nemam duvod ani pocas jizdy na telefon sahat (pokud neprijde sms, tu si stejne ale ctu az kdyz zastavim)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jak mas resene nabijeni Ja bych dal spise nekam výš, poněvadž na navigaci by se koukalo spatne Kde jsi kupoval sadu Instalace bez problemu ?
OPEL ZAFIRA B 1.9 CDTi [2007]
Áno, montáž je úplne jednoduchá, nič pri to nepoškodíš, iba držiak zacvakneš
V Zafire to máme takto
V Zafire to máme takto
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi (125 kW) Automat
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Broditu se fakt nemusis bat. Funguje to skvele - mel jsem v Astre drzak na A sloupek vlevo ale nakonec kvuli nabijeni sem skoncil u drzaku u displaye. Montaz jednoducha, poskozeni zadne.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Mám ho taky u displeje a super....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Lukasi pokud byl dotaz na me koukal jsem ze uz ti tam taky nekdo odpovidal, napajeni vyresil RomanK takze pisni jemu pokud si jeste bude pamatovat jak to rok a pul z5 nastavoval Kupoval jsem to na sunnysoft.czLukasM píše:Jak mas resene nabijeni Ja bych dal spise nekam výš, poněvadž na navigaci by se koukalo spatne Kde jsi kupoval sadu Instalace bez problemu ?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nevedeli by ste mi poradit kde kupim ten drziak?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vivat google http://brodit.cz/#-10-10
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
diky
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi