Dotaz: Držák kol na TZ
Dotaz: Držák kol na TZ
Používáte někdo držák na tři kola za auto (na tažné zařízení) ? Moc by mě zajímali zkušenosti s jednotlivými výrobci a jejich kvalita. Chtěl bych koupit sklopný a zamykatelný jak kola tak i držák ke kouly. Zvažuji zatím nejvíc Thule a Ateru (cena kolem 9tis). Případně nějaká firma Menabo (cena kolem 6tis). Nemá někdo výraznější slevu na nákup podobného zboží? Moc díky za rady a názory.
- Reklama
Re: Dotaz: Držák kol na TZ
Mám THULE G5 909 EuroClassic a naprostá spokojenost. Dílenské zpracování špičkové, obsluha na jedničku. Na autě prakticky necítím. Co jsem koukal na levnější od jiných značek tak na materiálu a zpracování bylo většinou ošizené. Tohle je prostě "kus nábytku". Po dvou sezónách používání můžu s klidným srdcem doporučit.
Mám také G5 909 a mohu jen doporučit. Dokoupil jsem adaptér na 4 kolo, občas rébus kola poskládat... záleží na druhu kola velikostech rámů. Rychlost 140km po dálnici je ok. Snadná montáž a manipulace. Investice se rozhodně vyplatí, ostatní značky zaostávají... Hlavně v uchycení rámu...
Opel Astra H Caravan 2007 Z17 DTR
ano, správně poskládat kola je někdy hlavolam, ale to už nějak vychází z principu nosiče. Z vlastní zkušenosti doporučuji to jednou udělat "na nečisto" pečlivě. Pak si to vyfotit a příště už skládat podle fotky. Hodně to celou činnost urychlí.
jen takova teoreticka nebude to na tom civicu neco jinyho?? prece jen ma skosenou zad hodne zato zafira popripade astra maji zad temer kolmou k silnici tak jestli to pak nebude delat u toho civica nejakou aerodynamickou neplechu
taky uvazuju nad nosicem jen nemam kouli budu muset nejako poresit....
taky uvazuju nad nosicem jen nemam kouli budu muset nejako poresit....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
On civic neni vzadu zase tak zkosený. Blbějc to vypadat bude, to určitě, ale jinak by to mělo být v pohodě. Já jsem kvůli tomu dodělal tažné, protože civic s příčníkama a koly na střeše vypadá děsně. Takto aspon ušetřim trochu benzínu a trochu výkonu
tažné jsem také dodělal a super je že na kola pořád vidíš... blbě to určítě vypadat nebude...
Opel Astra H Caravan 2007 Z17 DTR