Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Dodatečný teploměr vody
me ta teplota porad vyskakovala tak jsem to vypnul, pokud by to zmizelo treba po 3s nereknu ani popel.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Teploměr se vyvíjel pro stálou optickou kontrolu na panelu, tak by stačilo kdyby vyskakovalo pouze výstražné okno přehřátí motoru cca 120° C.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Ideální stav by byl, kdyby se to okno o zahřátí motoru nemuselo potvrzovat, ale samo by např. po 5 sekundách zmizelo, potom by bylo jedno kolikrát za den by se zobrazilo, úmorné je až to potvrzování...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
-
- Kontaktovat uživatele:
jasně, nyní tam už hystereze je, ale zbytečně moc malá, takže ji zvětším, tzn. pokud teplota bude pod 50 st.C a vyleze nad 80 otevře se info. okno, pokud bude povolené. Stejně to nyní funguje i u 115, tzn. aby se znovu otevřelo okno 115 musí teplota nejprve poklesnout pod 105. U 130 je to tak, že pokud je teplota nad 130, otevírá se okna každou minutu (havarijní situace)power2 píše:A co třeba - vyskočí hláška o dosažení teploty, když teplota motoru bude před nastartováním např. pod 70°C. Zkráceně když to pude od studena, zobrazí se. Když bude zahřátej, nezobrazí se.
někdo chce trvalé zobrazení teploty a někdo zase pouze info. o zahřátí motoru a potom varování při přehřátí a hodnota provozní teploty ho nezajímá. Proto je možné obě funkce konfigurovat v nastaveníStan. píše:Teploměr se vyvíjel pro stálou optickou kontrolu na panelu, tak by stačilo kdyby vyskakovalo pouze výstražné okno přehřátí motoru cca 120° C.
Asi tak Pepo kdyz jezdim po meste a 10x vystupuju a zase jedu dal po 20minutach a vzdy miu to okno vyskoci a musim ho potvrdit tak to uz me nebavilo Ale stejne mam ted skoro porad to diagnosticky okno otevreny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, je mi to naprosto jasné. Musím to upravit tak, aby to neprudilo, jinak si to všichni vypnou a bude to k ničemu. Už jsem odfiltroval všechny zobrazení při startu se zahřátým motorem, nyní se okno otevře pouze tehdy, pokud se zapne se studeným motorem (pod 50 stC) a zahřaje se přes 80 st.C. Ještě doplním u 80 automatické zavření okna, abys nemohl říci ani popel
Tak to je přesně ono...PepaS píše:...Ještě doplním u 80 automatické zavření okna, abys nemohl říci ani popel
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Diky, no ono stejne v zime se ten motor asi nema sanci prehrat, v lete to je neco jinyho
Asi se zeptam blbe ale co znamena to M v nazvu MKJ? Komfortni jednotka to je jasny, to M je multi?
"M"ilošova
Ne, taky jsem nad tím bádal a nic kloudnýho jsme nevymyslel
Ne, taky jsem nad tím bádal a nic kloudnýho jsme nevymyslel