Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Dodatečný teploměr vody
Tak jednotka č. 10 nainstalována.
Zatím naprostá spojenost.
Perfektní práce.
Zatím naprostá spojenost.
Perfektní práce.
Naposledy upravil(a) KvetoshK dne 16 pro 2011, 19:19, celkem upraveno 1 x.
Astra H caravan 1,7 CDTI,2005, Z17DTH 74kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
- Reklama
a 18 tka bude namontovana zajtra.Midzi píše:tak mi prisli krabicky s cislom 18 a 19. 19 uz je aj namontovana
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Tak už aj moja 17 namontovaná, som spokojný a vrelé dík Pepasovi. Ešte treba doriešiť kryt, nedá sa zatvoriť, má niekto na to nejaký zlepšovák?
ASTRA H 1,4 2005
mozno davas kryt zle. Ja som ho tam dal bez problemov
-
- Kontaktovat uživatele:
zatím se na všech A-H dala krytka bez problémů zacvaknout. Zkontroluj, zda-li máš MKJ řádně zasunutý v diag. zásuvce. Než dáš krytku, můžeš se podívat, zda-li MKJ netrčí nad osazení držící krytku. Pokud ti MKJ přečuhuje, můžeš zkusit přihnout plech. konzolku držící diag. zásuvku nebo můžeš krytku ze spoda trošičku ořezat. A taky si zkus krytku zacvaknout bez MKJ. Hlavně prosím žádnou hrubou sílu - mohl bys poškodit diag. konektor nebo MKJPETEE píše:Tak už aj moja 17 namontovaná, som spokojný a vrelé dík Pepasovi. Ešte treba doriešiť kryt, nedá sa zatvoriť, má niekto na to nejaký zlepšovák?
Tady jsem nafotil umístění MKJ v Zafiře B a nutné úpravy, snad se to někomu bude hodit...
Kód: Vybrat vše
http://www.uloz.to/11828948/mkj-zafirab-pdf
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
s dovolenim to dam na web ty fotky ze zafiry ok? diky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jasně, nemám s tím problém...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
cislo 18 tiez fakci. sice musim dat naprogramovat to zalozkove zobrazenie ale teplomer ma veeeelmi potesil.
ze supeeeer. diky papas
ze supeeeer. diky papas
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
mne nefunguje vnutorna teplota a netusim preco. Tlak klimatizacie mi tiez ukazuje len ---