Kolik KM najezdíte měsíčně - do práce,školy/z práce,školy
Re: Kolik KM najezdíte měsíčně - do práce,školy/z práce,škol
Přes léto se taky snažím šetřit korunky(a astru ) a jezdím na staré ČZ se kterou jezdím hezky za 3litry speciálu, přitom cesta trvá cca stejně
- Reklama
Měsičně tisícovku cca. Jak kdy. V létě bylo výletů víc, takže bylo i víc km. Do práce to mám 20 minut přes lonty a 15 minut po dálnici
denní nájezd 20km, výhradně jezdím na kole. Do špatného počasí, což je zima a ten hnus kolem ní, vytáhnu zimní kolo. Když něco potřebuju zařídit tak vytáhnu astřičku z garage. Jinak nechápu lidi co jedou autem cca max 2km a pak hledají 5.minut místo na zaparkovaní. Nepočitaje škrábání skel a že se jim jejich tdi ani neovlaží.
Opel Astra H Caravan 2007 Z17 DTR
No, já chápu, že se zase spouste lidí po noční na kolo nechce
2 Biker: A na co mas naftaka teda?
Ja zase nechapu lidi co jezdi na kole leto zima i kdyz je hnusne, ja kdyz vidim cyklistu co jede po silnici a vedle je cyklostezka, napr z Decina do Usti a nejlepe kdyz jedou vedle sebe 2 jelimani a aby si mohli povidat a jeste neuhnou kdyz za nima jede auto to je taky dost neohleduplne.
Mno, ad ty 2 km do prace, ja to teda ma vic ale obcas vozim nejaky pocitace, tiskarny atd tak to by se asi na kolo ci motorku neveslo
Ja zase nechapu lidi co jezdi na kole leto zima i kdyz je hnusne, ja kdyz vidim cyklistu co jede po silnici a vedle je cyklostezka, napr z Decina do Usti a nejlepe kdyz jedou vedle sebe 2 jelimani a aby si mohli povidat a jeste neuhnou kdyz za nima jede auto to je taky dost neohleduplne.
Mno, ad ty 2 km do prace, ja to teda ma vic ale obcas vozim nejaky pocitace, tiskarny atd tak to by se asi na kolo ci motorku neveslo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Naftu mám, protože jsem ji chtěl a neřeším kolik a jak najezdím. O vikendu není problém najet 500km. Co se týká cyklostezky, tak ta část co vede přes Svádov, je spíš tankodrom. A motat se na kole mezi lidmi na bruslích a pěšími taky není bezpečné. Objet dva cyklisty co najiždějí objemy není přece problém. Vše je o vzájemné toleranci.. paka jsou taky někteří řidiči. Silnice není jen pro auta a takovej traktor ti taky neuskočí do škarpy... Jezdím lovosice litoměřice a na zádech mám batoh se svačinou... Jinak nakole najezdím těch 10 až 15tisíc ročně a to zde někteří nenajezdí autem.....
No do Svadova jezdim na brusle v sezone nekolikrat tydne a sam uznas ze na brusle je potreba lepsi povrch nez na kolo, asi jsi tam dlouho nebyl. A aby auta uhybala cyklistum, to jsi asi nemyslel vazne ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja myslel tu část od loděnice po fotbalové hřiště. Jestli že jedem ve dvou, tak vždy uhnu, ale chápu že někteří dokážou zabrat i celej jízdní pruh. Já zas nechápu řidiče co na tebe z vedlejší koukaj a pak ti tam stejně vjedou....
Astrou najedu necelou tisícovku za měsíc (KM - Zlín) + nějaký couračky s Octávkou (vesměs po městě).
Ale pár měsíců (mimo školu) vyjede Astra s garáže spíš výjimečně.
Ale pár měsíců (mimo školu) vyjede Astra s garáže spíš výjimečně.