Kolik KM najezdíte měsíčně - do práce,školy/z práce,školy
Re: Kolik KM najezdíte měsíčně - do práce,školy/z práce,škol
No já mám aktuální spotřebu na 8 litrech a najeto mám 3300km čekám furt až si to sedne ! Furt si říkám to musí jít dolů to musí jít dolů
Mě do nafty nutilo hodně lidí, ale ti lidi najezdí měsíčně třeba 3-4 tisíce a jim se ta nafta už skutečně vyplatí.. a ještě když jsem četl tady na foru jaky je problem stěma filtrama... tak jsem trošku rád že jsem si ho nevzal, už vidím jak sem na červené se zataženou parkovačkou a plyn na podlaze
Mě do nafty nutilo hodně lidí, ale ti lidi najezdí měsíčně třeba 3-4 tisíce a jim se ta nafta už skutečně vyplatí.. a ještě když jsem četl tady na foru jaky je problem stěma filtrama... tak jsem trošku rád že jsem si ho nevzal, už vidím jak sem na červené se zataženou parkovačkou a plyn na podlaze
Naposledy upravil(a) zralok dne 14 pro 2011, 11:42, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Vono kdyz se clovek dneska nad tim trosku zamysli, tak po fakt zacpanych mestech (a ze jich neni malo) je jezdeni autem spis utrpenim nez nejakym komfortem. Clovek vleze do auta, v zime ceka az se mu to ohreje, v lete az se mu to zase nachladi,....... a doma je o 10 minut driv nez kdyby sel pesky nebo treba jel na skutru. I kdyz na nem bych byl doma driv jak autem Proto taky treba nase Astra v lete i 14 dni stoji doma protoze jaksi nemam potrebu s ni vyjet kdyz je k dispizici skutr, motorka, kolo a nohy
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Hej ja motorky moc nemusím, mám z nich jaký si druh respektu ale kolo to mužu! Na něm jezdím do práce kolikrát! Je to fakt paráda člověk sice musí všude o hodinu dřív ale v klidu se všude dostane!
Beavis: Jarousi ale ty nebydlis ve meste ale na vesnici kde je 3000 obyvatel to je trosku rozdil Ono kdyz vozis deti na krouzky po meste, pritom chces nakoupit, stavit se u znamych atd pak pesky to moc nejde a sockou to je o hodku delsi a stejne drahy.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Samozrejme myslim to tak nejak obecne I kdyz ...... no radsi to tu nebudu rozdmychavat
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
cca 2500/měsíc, zatim to žere 7-8 litrů nafty, jinak kdo to nemá daleko do polska tak neváhejte, v sobotu sem tam tankoval za 31,40kč na orlenu (globus v liberci 35,40kč), s mojí 80litrovou nádrží se mi vyplatí tam jet jenom tankovat
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Na jaře plánuju koupit kvalitnější kolo, takže když bude chut a počasí tak nechám káru v garáži a vyrazím na kole. Ušetřím a ještě udělám něco pro zdraví
Do práce to mam cca 12km a zpět,celkem měsíčně 2tkm/4 000,-
Spotřeba město léto 6 teď 6,6l mimo město cca -0,75l
Auto samozřejmě hůř topí a je hlučný(proti benzínu) ale má lepší adhezi na sněhu a úspora 1/4 - 1/3 je pro mně zajímavá.
Spotřeba město léto 6 teď 6,6l mimo město cca -0,75l
Auto samozřejmě hůř topí a je hlučný(proti benzínu) ale má lepší adhezi na sněhu a úspora 1/4 - 1/3 je pro mně zajímavá.
1.7 DTH Caravan 2006 6° teď 93kw
měsíčně kolem 1500km, 25km do práce 25 zpět + něco okolo... Jen ta cena nafty 36,4 (Benzina)
Já to mám do práce 12,5km. Autem jezdím jen na noční a na víkendy .Zbytek od jara do zimy kolo.Jak začne mrznout tak 2 km pěšky a jedu městskou.Už se těším na jaro.Taky potom vypadá ten můj nájezd na kole dám skoro víc km než autem.No člověk aspoň děláněco pro svoje zdraví.Pokud se teda někde nevymlátí jak se to letos stalo mě
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011