Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Dodatečný teploměr vody
diky Ivo, ale ako mi pisal Pepo tak postovne je 110 czk takze to je v pohode
- Reklama
Ahoj Pepasi,
kdyby někdo odmítl odběr tvého zázračného udělátka, tak se hlásím o jeho koupi.
Apikkk
Zdeněk Apolenář
kdyby někdo odmítl odběr tvého zázračného udělátka, tak se hlásím o jeho koupi.
Apikkk
Zdeněk Apolenář
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
-
- Kontaktovat uživatele:
všechny poptávky během dneška vyřeším... nějak jste mne zaskočili
ak by to malo niejaky ucinok tak by sme sa mohli dohodnut.Midzi píše:diky Ivo, ale ako mi pisal Pepo tak postovne je 110 czk takze to je v pohode
l
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
tak len Pepovi napis nech to posle na moju adresu, ja som mu to uz pisal. Aspon bude mat menej prace s balenim
Pepíku mám jeden dotaz k "budoucí", zatím neaktivované funkci MKJ. Protože nemám ECC, ale pouze manuál, zajímá mě budoucí připojení exerního teploměru pro měření teploty interiéru. Bude to nějaká PT xxx nebo shodný čislo s tím, co je vepředu v nárazníku nebo to bude muset bejt něco inteligentnějšího, co bude komunikovat po sběrnici?
Pomalu začínám přemejšlet kam ho dám, jak s drátama a pod., tak abych měl alespoň představu.
Díky
Pomalu začínám přemejšlet kam ho dám, jak s drátama a pod., tak abych měl alespoň představu.
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
přesně jak píšeš: bude to muset bejt něco inteligentnějšího, co bude komunikovat po sběrnici CAN nebo RS232
necakal si ze sa naozaj vsetko rychlo preda?PepaS píše:všechny poptávky během dneška vyřeším... nějak jste mne zaskočili
-
- Kontaktovat uživatele:
pro budoucí majitele MKJ s radiopřijímači CD30/MP3 bez UHP uvádím informace ohledně konfigurace zobrazení na displeji GID. Aby bylo možné MKJ ovládat přes ovladač na volantu, je nutné změnit styl zobrazení na záložkové viz. foto.
-
- Kontaktovat uživatele:
Záložkové zobrazení se na GIDu nastaví tak, že se ve variantní konfiguraci displeje GID nastaví portál mobilního telefonu na PŘÍTOMEN. Tímto se přepne styl zobrazení na záložkové, přičemž záložka telefonu zůstane prázdné a bez funkce. Na obrázcích je uveden ilustrovaný postup přepnutí na záložky – je to sice na Techu2, ale v OP-COMu se dělá stejně. U starých GIDů (dvouřádkových) to OP-COM bude určitě umět, u nových GIDů (třířádkových) asi ne, takže bude nutný Tech2 (pokud se mi nepodaří OPa přesvědčit, aby to uměl nastavovat i u třířádkových GIDů)