Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Taky mi to tak přišlo.. ale jezdí u kavárny po bordelu co mu tam navezli, tak se moc nedivím.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
možná jsem někoho dneska z vás viděl, ve Slavkově u Brna Zafiru " světle modrá?" s panoramou a brneňskou SPZ parkovala kousek od kamenictví (konec ulice Slovanská) cca po 10h ranní je moc pěkná tak já se stříbrnou stál asi 100m když jsem si šel pro keš (hra geocaching) u říčky Litava:) Není to někdo ze členů případně tam někdo nebydlí, vypadala dost načančaně, pochybuji že by jich bylo ve Slavkově víc, jezdím odčas okolo mám tu svagra a švagrovou. Pravda z Berouna dost daleko, ale proto jsem si to auto i kupoval, pro pohodlnou cestu:)
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Čest,
dnes ráno okolo 9 ranní ul Bělohorská černá astra HTB s 2.0T. Už jsem jí potkal na Butkách. Takovích vozů je málo. Je to někdo z Vás? co se pohybuje na Praze 6?
O pár aut dál černé G Bertone se sříbrnými pruhy přes kapotu a hned za ní Astra J Sport tourer. Oplíkama se to jenom hemží a to je dobře
dnes ráno okolo 9 ranní ul Bělohorská černá astra HTB s 2.0T. Už jsem jí potkal na Butkách. Takovích vozů je málo. Je to někdo z Vás? co se pohybuje na Praze 6?
O pár aut dál černé G Bertone se sříbrnými pruhy přes kapotu a hned za ní Astra J Sport tourer. Oplíkama se to jenom hemží a to je dobře
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Tak jsem dnes poprvé naživo viděl Astru Twin Top ... Byla na parkovišti před KFC na Evropské v Praze asi v 11:00. Stříbrná s ústeckou značkou. Byl to někdo z fóra ???
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
Takova grafitova zafira s krasnou pardubickou znackou jel sem za ni od najezdu z hrobic na ctyrproud az do HK... mela panoramu a myslim ze to bylo 1,9 CDTI nekdo z fora jelo se za ni pekne hezky svizna a plynula jizda jen ty blinkry pri prejizdeni z pruhu do pruhu by neuskodily
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
dneska odpoledne Hlučín černé GTC
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to jsem byl skoro já
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
rofl no to bys musel frcet hoooodne rychle
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak co pila, kladivo trochu prebouchat a ma zadek GTC nebo popripade najit kamion kterej blbe brzdi a zaslapnout mu to
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999