Zafira - autolekarnicka a trojuholnik
Zafira - autolekarnicka a trojuholnik
Vie mi niekto poradit od ktoreho vyrobcu pasuje lekarnicka a trojuholnik do priestoru piatych dveri?
- Reklama
Re: Zafira - autolekarnicka a trojuholnik
GM
http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Já jsem si koupil lékárnu v Kelly. Tu s látkovým obalem- http://eshop.autokelly.cz/catalog.aspx# ... T=0|LNG=0|
Trojúhelník mám originální, ale myslím si, že se ti do té kapsy v podlaze vejde jakýkoliv.
Trojúhelník mám originální, ale myslím si, že se ti do té kapsy v podlaze vejde jakýkoliv.
Já koupil trojúhelník někde v marketu a byl delší, takže nepasuje každej
trojuholnik mam original, a lekarnicku mam na pravej strane v kufry v odkladacej schranke
a na to miesto kde patri lekarnicka som si spravil krabicu a dal som do nej lano a šrob na tahanie, ktory dufam nebudem nikdy potrebovat
a na to miesto kde patri lekarnicka som si spravil krabicu a dal som do nej lano a šrob na tahanie, ktory dufam nebudem nikdy potrebovat
- vojtavojta
Tak vlastne voco de???
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Zatial co som pobehal obhody s autodoplnkami, tak mali iba vacsie lekarnicky a trojuholniky. Tie sa nezmestili do toho priestoru v dverach.
Takze asi budem musiet ist iba kupit priamo do OPLU.
Takze asi budem musiet ist iba kupit priamo do OPLU.
Ja mám takú bežnú lekárničku z obchodu, ktorú som po neúspešnom natlačení do tej diery odrezal o pár cm a už je vo vnútri
Opel Zafira B 2007 1.9 CDTI Z19DTH 150 koníkov,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Orezal si lekarnicku, alebo zvacsil otvor v aute
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
mám lékárnu a trojúhelník přío od GM, měl jsem to v té schránce kde je hever pod deklem v zavazadelníku, poom jsem to tedy přendal doma do dveří ale chtělo to trochu hrubou sílu aby to tam drželo lékárna na mě již jednou vypadla, potvora, jinak pohoda, k autu jsem měl i pojistné šrouby přímo od GMka
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...