Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Dodatečný teploměr vody
Pekne, uz aby to tam bylo Jen dotaz, nebude problem to odpojit treba pri testu diagnostiky a pak to zase dat zpet?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
bol by to pekný darček k Vianociam
Zafira B r.v. 2007 Z19DTH - 180PS
Vectra C r.v. 2002 Y22DTR ex.
Opel Signum Z19DTH , 6At r.v. 2007-Ex
Zafira r.v. 2006 110kW-Ex
Diagnostika + programovanie vozidiel Opel - GM MDI
Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect
Vectra C r.v. 2002 Y22DTR ex.
Opel Signum Z19DTH , 6At r.v. 2007-Ex
Zafira r.v. 2006 110kW-Ex
Diagnostika + programovanie vozidiel Opel - GM MDI
Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect
dotaz pro PepaS: Šla by tam dat i nějaká volba, co by ukazovala u benzínu turbo? Prostě ten budík, co má třeba focus rs. Třeba jako další volba na hlavní obrazovce. Teda pokud tyto informace jdou taky po sběrnici.
A ještě doplním dotaz od milosh. Pujde vydělat tento modul za chodu motoru? Aby pak třeba ŘJ neukazovala chybový kódy, pokud je komunikace s modulem a ŘJ obousměrná.
A ještě doplním dotaz od milosh. Pujde vydělat tento modul za chodu motoru? Aby pak třeba ŘJ neukazovala chybový kódy, pokud je komunikace s modulem a ŘJ obousměrná.
-
- Kontaktovat uživatele:
2 Milosh: viz. můj popis instalace MKJ Zde – ve stručnosti vše vypnout, počkat a potom MKJ zasunout či vysunout. Vytrhávat jednotku během aktivní komunikace na CANech nemůže vést k poškození ŘJ, ale může teoreticky vést k nahození příznaků chyb komunikace na CANu (já MKJ občas doma vytrhávám za živa a žádné chyby nevznikají, ale je to prasárna)
2 power2: zobrazit plnící tlak turba není problém, ale problém je (stejně jako u nových ŘJ motorů Z17xxx), že v okamžiku aktivace zobrazení plnícího tlaku turba by displej na přístrojovce ukazoval blbosti; to je důvod, proč jsem se o tlaku v poslední době nezmiňoval (nezapomněl jsem ). Samo že bych mohl do nastavovacího menu doplnit volbu zobrazení tlaku, ale musel by ses smířit s faktem, že pokud by zobrazení bylo aktivní, přijdeš o zorazení km na přístorjovce. Jakmile by se zobrazení tlaku deaktivovalo, zobrazení km se vrátí na své místo… ještě existuje možnost, že údaj o tlaku putuje po CAN stále, potom by se nemusel číst přes diag., a tím pádem by nezlobil displej km, ale tuto možnost nemám zmapovanou
2 power2: zobrazit plnící tlak turba není problém, ale problém je (stejně jako u nových ŘJ motorů Z17xxx), že v okamžiku aktivace zobrazení plnícího tlaku turba by displej na přístrojovce ukazoval blbosti; to je důvod, proč jsem se o tlaku v poslední době nezmiňoval (nezapomněl jsem ). Samo že bych mohl do nastavovacího menu doplnit volbu zobrazení tlaku, ale musel by ses smířit s faktem, že pokud by zobrazení bylo aktivní, přijdeš o zorazení km na přístorjovce. Jakmile by se zobrazení tlaku deaktivovalo, zobrazení km se vrátí na své místo… ještě existuje možnost, že údaj o tlaku putuje po CAN stále, potom by se nemusel číst přes diag., a tím pádem by nezlobil displej km, ale tuto možnost nemám zmapovanou
dotaz pro PepaS: Jak se bude chovat DPF monitor, když mám filtr vykuchaný a odblokovaný? u Romana
Astra H Caravan OPC, 1.9 CDTI 110KW, Z19DTH (2007)
-
- Kontaktovat uživatele:
bude ukazovat to, co dává ŘJ motoru. Počítám, že stále stejné hodnoty saturace a regenerace. Info. okna DPF monitoru vyskakovat nebudou, protože se regenerace DPF nespouští
PepaS
tak uz budeme to mit na vanoce pod stromeckem????
tak uz budeme to mit na vanoce pod stromeckem????
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
-
- Kontaktovat uživatele:
o temínu vypuštění první várky jsem tu psal, nic se nemění
PepaS
nasel jsem neco s 5 tydny a 1 varkou s nejakym poctem, je to ono??? Jinak ja bych chtel 2 ks do zirafy, budes mit tech modulu dost??? Podle reakci na foru bude zajem veliky a hlavne bude v 1 varce i ten drzak na zirafy. Co treba nejaky seznam lidi, ktery by meli opravdu 100% zajem, treba i nejaka zalozka at to mame co nejdriv v autech
Diky
nasel jsem neco s 5 tydny a 1 varkou s nejakym poctem, je to ono??? Jinak ja bych chtel 2 ks do zirafy, budes mit tech modulu dost??? Podle reakci na foru bude zajem veliky a hlavne bude v 1 varce i ten drzak na zirafy. Co treba nejaky seznam lidi, ktery by meli opravdu 100% zajem, treba i nejaka zalozka at to mame co nejdriv v autech
Diky
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....