kumace: Astra H 1.4 Enjoy
- Reklama
Re: kumace: Astra H 1.4 Enjoy
fuuha, tak to nasere. dufam, ze tebe sa nic nestalo. astry mi je luto.
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
Ten pocit znááám. Před měsícem mě to taky potkalo. Astry se nevzdávej a kup další. Taky se nevzdávám;) Je to fajn auto za rozumnej peníz
Ja som ok. Aspon viem ze astra je bezpečné auto. Aj jeden airbag pravý bočný strelil hoci zbytocne.
Uvažujem praveze o ročnej honde civic 1.8 sport . Je to z rodiny a vyslo by ma to cca 14k eur. To je dost cez moj rozpocet ale tak viem aký je stav a ostane to v rodine Ma len 9000km. konecne bude aj výkon predsa jej astricka bola 1.4.
Či máte nejaký iný tip?
Za astrou mi bude smutno :-(:-( Dal som jej nové stierace, osram nightbreakery, chcel som jej kúpiť nové rohoze ...vzdy zostane v mojich spomienkach
Inak mám na predaj elektróny s letne pneu Bridgestone Turanza 205/55/R16. 4-dierove.
Uvažujem praveze o ročnej honde civic 1.8 sport . Je to z rodiny a vyslo by ma to cca 14k eur. To je dost cez moj rozpocet ale tak viem aký je stav a ostane to v rodine Ma len 9000km. konecne bude aj výkon predsa jej astricka bola 1.4.
Či máte nejaký iný tip?
Za astrou mi bude smutno :-(:-( Dal som jej nové stierace, osram nightbreakery, chcel som jej kúpiť nové rohoze ...vzdy zostane v mojich spomienkach
Inak mám na predaj elektróny s letne pneu Bridgestone Turanza 205/55/R16. 4-dierove.
OPEL ASTRA H 1.4 Enjoy 2007 --RIP :-(
Honda Civic 1.8 Sport 2011 :-P
Kup Civica a konecne poznas zihadlo se slusnou spotrebou. A budem kolegove
Veru oplik bol odost maksi Ten Civic citi kazdy hrb. Teraz tam mam 16ky a to nehovorim o letnych 225/45 R 17. Tiez mam v plane rocne jazdit cca 20 tisic km.
OPEL ASTRA H 1.4 Enjoy 2007 --RIP :-(
Tak to mi ale pane vysvetli proc jsi mel 2x dyzla? Jako chapu to u ojetiny to je jedno, benal i nafta stojej v podstate stejne.dimi píše:Koukni na ceny druhovýroby třeba na AutoKelly a uvidíš, že cena většiny dílů běžné spotřeby a karoserie je stejná a nebo nižší, než na Opel. Díly na motor a převodovku netuším, ale pokud najezdíš 15 tisíc ročně jako já, tak máš na deset let klid, protože 150 tisíc vydrží japonec hravě.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V podstatě jsem nikdy diesel nechtěl. Géčko jsem však koupil tak výhodně, že jsem motor neřešil a háčko jsem koupil, protože jsem chtěl kombi a to by mě asi v benzínu sežralo. Rovněž benzinových háček neni tolik na výběr. Po zkušenosti s háčkem, který mělo průměr kolem 6 - 6,5 litrů a já jezdím ted více jenom crcačky, tak jsem se raději vrátil k benzínu. A jsem moc rád. Už jen to, že nemám pískající turbo je úleva
Kdepak je Oblhut aby si to precetl, no nebudem tady kolegovi delat ot.
Ale jen mimo tema za kolik jezdis ted s kivikem? Kamos ho ma a rika mesto tak za 7,5 coz je ok na 140 koni
Ale jen mimo tema za kolik jezdis ted s kivikem? Kamos ho ma a rika mesto tak za 7,5 coz je ok na 140 koni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet