odkládací prostor stropnice
-
odkládací prostor stropnice
ahoj,
chci se zeptat zda má někdo na astrě h vpředu na stropu mezi lampičkama nějakej kastlík nebo jen plast rovnej jako já??auto je vybavený tak proto se ptám..popřípadě kde by se to dalo koupit??? díky
chci se zeptat zda má někdo na astrě h vpředu na stropu mezi lampičkama nějakej kastlík nebo jen plast rovnej jako já??auto je vybavený tak proto se ptám..popřípadě kde by se to dalo koupit??? díky
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: odkládací prostor stropnice
mam taky jen rovnej plast!Ale taky bych bral ještě odkládací prostor!V astře jich totiž moc není!
A mně to zas nevadí, že jich tam moc není, aspoň si člověk to auto tolik nezabordelí...Oton píše:mam taky jen rovnej plast!Ale taky bych bral ještě odkládací prostor!V astře jich totiž moc není!
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
emwee : Taky pravda
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
mám tam rovnej plast,ale když je venku teplo tak mi furt vypada blbě tam drží...na garancní prohlídce jim to řeknu at se staraj
Opel Astra OPC
Já mám v tomto místě tlačítka k ovládání střešního okna
ja tam mam tiez rovny plast, ale zaujima ma ze co to mam medzi tymto rovnym plastom a stropnym svietidlom, vyzera to ako dve bocne lampicky a medzi nimi je velke tlacitko na zapnutie a vypnutie, ale bez efektu a "lampicky" nesvietia
no, je to přesně jak popisuješ, zkontroluj si pojistky nebo žárovky ...hipi píše:ja tam mam tiez rovny plast, ale zaujima ma ze co to mam medzi tymto rovnym plastom a stropnym svietidlom, vyzera to ako dve bocne lampicky a medzi nimi je velke tlacitko na zapnutie a vypnutie, ale bez efektu a "lampicky" nesvietia
Naposledy upravil(a) presario dne 06 črc 2009, 22:11, celkem upraveno 1 x.
nejsou to náhodou senzory na alarm ???? Máš tam alarm ?hipi píše:ja tam mam tiez rovny plast, ale zaujima ma ze co to mam medzi tymto rovnym plastom a stropnym svietidlom, vyzera to ako dve bocne lampicky a medzi nimi je velke tlacitko na zapnutie a vypnutie, ale bez efektu a "lampicky" nesvietia
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ferda:Taky mě to napadlo!Chtěl jsem sem dat obrázek ,který jsi ukazoval jak ty čidla vypadají!Ale zaboha jsem ho nemohl najít