vnitrni obeh mam vypnutej tudiz mi to klasicky bere vzduch z venku ale pokazde kdyz prijdu do auta a otocim klickem tak cca 6 sekund slysim jak tam ta klapka jakoby pracuje ci se tam neco toci pak to prestane..tak nevim.swabel píše:Všetci, ktorí si nie ste istí, vyberte kaslík spolujazdca a pozrite sa, či sa klapka zatvára ako má. (zapínajte a vypínajte vnútorný obeh). Tých 10-15 sekúnd po vypnutí motora sa mi nezdá.
Klapka recirkulace - nezaparkovala. Souhrnný návod na str.13
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klapka recirkulace - nezaparkovala
Opel Astra OPC
- Reklama
jak už se tu psalo, po vytáhnutí klíčku se klapka uzavře, po otočení klíčku se opět otevře - to je ten zvuk jak pracuje
demontoval som skrinku spolujazdca a sledoval som tu klapku, tak dovierala do 3 sek.
len to premazanie by ma zaujimalo, stačilo by to wd-čkom
len to premazanie by ma zaujimalo, stačilo by to wd-čkom
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tak ako pises, ale nemalo by to robit dlho!Juray píše:jak už se tu psalo, po vytáhnutí klíčku se klapka uzavře, po otočení klíčku se opět otevře - to je ten zvuk jak pracuje
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ted jsem to pocital a cely cyklus toho takzvaneho vrceni trva 10 sec
Opel Astra OPC
dnes jsem oddelal kastlik a klapka, kdyz zapnu vnitrni obeh, ze zavre, ale trva ji to a motorek se pritom otaci, klapka nekolikrat poposkoci ale nakonec se dovre... je to takto OK?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Saldas - mas to pokazene
Dogee - motorcek sa ma zastavit po ca. 3 sekundach (ma byt ticho). Mozno Ti to zavrie, ale nie poriadne. Mal si do toho stuchnut prstom, ci to drzi - musi pevne drzat polohu, prstom to nepretlacis.
Dogee - motorcek sa ma zastavit po ca. 3 sekundach (ma byt ticho). Mozno Ti to zavrie, ale nie poriadne. Mal si do toho stuchnut prstom, ci to drzi - musi pevne drzat polohu, prstom to nepretlacis.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Přesně jak píše swabel - poku je klapka OK , nelze ji prstem ( já tlačil špejlí ) přetlačit . A jak někdo výše psal , že mu klapka párkrát poposkočila a pak se zavřela - tak to dělalo i mně , dovřela se s poskakováním , ale šla pak ještě dotlačit . Byla bohužel praskláswabel píše:...... Mal si do toho stuchnut prstom, ci to drzi - musi pevne drzat polohu, prstom to nepretlacis......
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Aj mne to dovieralo s preskakovaním a klapka nedrzala, bola trochu odtiahnuta. Zatlacit prstom a vyskusat! Musi pevne drzat.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
dnes tedy na to taky mrknu..jsem zvedavej..no nazory se lisi tak doufam ze vse bude ok..
Opel Astra OPC