koupit či nekoupit?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: koupit či nekoupit?
Z19DTJ a Z19DTH su 88 a 110kW - 16V verzie, zvysne 1,9tky vyrive klapky nemaju.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
do (_!_) kdo pořád přesouvá ten příspěvek jara776 do tohoto vlákna???? už jsem ho minimálně 3x přesunul tam kam patří řekni si o info podle svého VIN zde a pokaždé ho zase najdu tady!!!!!!!
edit: tak podle výpisu z činnosti na foru to dělá jara776 - takže to přesouvám ještě jednou a doufám, že už naposled
edit: tak podle výpisu z činnosti na foru to dělá jara776 - takže to přesouvám ještě jednou a doufám, že už naposled
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Mám vyhlídlý 2 auta z německa.
a
který podle vás vypadá líp? Já moc nerozumím němčině, takže vidím jen to základní
Kód: Vybrat vše
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=152288204&pageNumber=22&__lp=26&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=10001&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=100000&doorCount=TWO_OR_THREE&tabNumber=1
Kód: Vybrat vše
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=152510498&pageNumber=16&__lp=26&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&maxPrice=10001&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=100000&doorCount=TWO_OR_THREE&tabNumber=1
Obe meli naky tuzeri, zkus vybrat jeste neco jinyho, to prvni to ma sice dobry hrablo na snih ale i ten interier je silenej, tam se majitel vyradil a to druhy mi pripomina jeden dezert z Ikey
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
Tak to druhý je jen polepený fólií. Nicméně ten člověk píše, že to koupil před 3/4 rokem, navíc k tomu dává čip na zvýšení výkonu ze 180 na 220 koní... To bych fakt nebral.
To první mi nepřijde tak zlý, kdyby se daly odlepit ty hrůzy na světlech a nárazníku.
To první mi nepřijde tak zlý, kdyby se daly odlepit ty hrůzy na světlech a nárazníku.
Jestli se dobře koukám, tak ten pluh není součást nárazníku a na světlech je fólie. Teď už je jen otázkou, jak moc je poničenej nárazník od připevnění
Pokud by v tom bazaru byly jen ty 2 auta asi bych jedno vybral ale je jich tam nekolik set ne li tisic tak nevim co resis pane
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jasný, to je. Ale 1.6T tam jsou jenom 3. Jinak je tam plno 2.0T. To už bych asi nevyužil. A moje 1.6 se mi zdála docela líná
hnus,ani jedno,to už bych se radši podíval na nějakou 1.8 103kw to taky pojede pěkně a bude stačit