Vaše zážitky za volantem

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
zralok
Kontaktovat uživatele:

Vaše zážitky za volantem

Příspěvek od zralok » 29 říj 2011, 19:48

Zažili jste něco vtipného, když jste cestovali do práce, na dovolenou nebo jste se jen tak projížděli? Nebo naopak nějaké kuriozity a zážitky? Docela by mě to zajímalo :D Já asi začnu:)

Jsem jel s bratrancem v kamionu v Polsku a na dálnici jsme potkali v odstavným pruhu koňský potah s cigany na palubě:))

Reklama

milosh
Administrátor

Re: Vaše zážitky za volantem

Příspěvek od milosh » 29 říj 2011, 20:03

Tak to je dobre, v Polsku to je asi divny ale v Rusku v nekterych castich rekl bych normalni, akorat bez tech cigosu asi :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

zralok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zralok » 29 říj 2011, 20:13

mě stačí sestřihy videii ze silnic v rusku, tam je to boj... a nový auto si koupí jen blázen :))

Tomm

Příspěvek od Tomm » 29 říj 2011, 20:18

Asi před rokem jela moje žena po ulici K Barrandovu směrem do centra a odbočovala u Barrandovskýho aquaparku doleva přes dva pruhy z centra. Před ní stál nějakej machýrek se starou Hondou, laděnej vejfuk, hudba na plný koule. Když projelo poslední auto v protisměru, týpek na to dupnul, že jako prudce odbočí, bohužel si špatně najel a pod plným plynem vletěl na ostrůvek, který je 15-20cm vysoký. Vyskočil na něj a zůstal tam stát s vykulenýma očima :D . Manželka se mohla potrhat smíchy....

zralok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zralok » 29 říj 2011, 22:35

To mě se stalo něco podobnýho, ale nebyl to žádnej frajírek, ženská jela vklidu vedle mě a potom už sem viděl jen že její levý přední kolo putuje někam na zastávku a ona jede po třech :D sem viděl poprvé v životě jak někomu upadlo kolo s auta :D

tomax

Příspěvek od tomax » 30 říj 2011, 10:51

Nechci se jich zastavat, to ne... ale posledni doubou se delaji takzvane "upravy za ucelem zvyseni bezpecnosti provozu", ktere zvysuji nebezpeci najeti na obrubnik. Napriklad na Evropske v Praze predelali skoro vsechny zastavky tramvaje a to tak, ze se zastavka rozsirila a misto pro auta se zmensilo. V jednom smeru je tedy jeden plnohodnotny pruh a druhy je zuzeny. Kdyz jedete treba vedle Tatrovky nebo autobusu, mate problem se tam vejit.

Obzvlaste chytre jsou pak "trhace pneumatik", ktere vymezuji prostor v miste prechodu... proste obrubnik, prechod obrubnik. Jenze ten posledni obrubnik ma takovou hranu, ze se tam trhaji pneumatiky jak maslo. Jestli jste si nekdo vismnul, tak uz to na nekolika mistech v Praze museli ten ostry hrot obrubniku zariznout, protoze to trhalo pneumatiky autobusum. Urednik, ktery to vymyslel, by mel jit do vezeni za ohrozovani bezpecnosti vsech lidi.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)

Kuči

Příspěvek od Kuči » 06 lis 2011, 19:11

chybělo jen pár centimetrů a bylo vyděláno. Chlápek ve fočusu nekoukal na semafor a tedy nevěděl že může jet do prava na zelenou šipku(stejně jako já) a pošítal že pojede a potom už jen K..va!!!! UFFF, stihl :o
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw

Odpovědět