Co se vám na háčku nelíbí? Co vám na háčku vadí?
Re: Co se vám na háčku nelíbí? Co vám na háčku vadí?
Ani u 1.8 to nejde... Nevim,jak u dalších převodovek,ale co mě dost překvapuje u převodovky je to,že na 4. rychlostní stupeň jedu vklidu 210km/h a být vyšší výkon motoru,tak by jela ještě víc.
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
- Reklama
V klidu Kolik tam je otáček? Já jel po dálnici 205Km/h a měl jsem kolem 5000 otáček na 5. stupeň
Mám stejný otáčky na 4ce,jako ty na 5ce při podobný rychlosti....
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Zajímalo by mě porovnání na sprintu. Motory jsou cca stejně silný (těch pár kW je znát minimálně. Je tam stejnej rozdíl kW, jako 1.6 před faceliftem a po). Je jasný, že by si mě ujel nad ty 2 stovky.
Můj motor má ale převodovku s "menším" převodováním, tvůj zase s "větším", takže motor musí vynaložit víc síly do akcelerace
Můj motor má ale převodovku s "menším" převodováním, tvůj zase s "větším", takže motor musí vynaložit víc síly do akcelerace
Myslim,že bys mě možná i dal,protože mam obutý 225x45 17´´,takže žádná bomba,na druhou stranu zase natočim na 1. 60km/h 2. 110km/h 3. cca 160km/h 4.co to dá 5. chybí turbo....
Naposledy upravil(a) Samothe dne 30 zář 2011, 21:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: smazány citace posledních příspěvků
Důvod: smazány citace posledních příspěvků