Popis ::Možnosti klíče
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Popis ::Možnosti klíče
Zamykanie mechanicky funguje. Ale klucom mi zamkne len vodicove dvere. Ked sa uz fakt naseriem, ze stlacam jak blbec, tak bud odomknem mechanicky klucom, alebo zamknem tlacitkom na stredovom paneli.
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
- Reklama
To je správně. Ostatní dveře se zamykaj vsunutím klíče do otvoru na boku dveří.Zamykanie mechanicky funguje. Ale klucom mi zamkne len vodicove dvere.
Astra H 2009 1.4 66kW Easytronic
Chcel by som sa opytat, ci zatvaranie okien dialkovim ovladacom funguje len ked su vsetky okna v elektrike alebo ked su iba predne?
Ja mam iba predne a okna mi to nezavrie, ked aplikujem uvedeny postup. Da sa to doprogramovat?
Ja mam iba predne a okna mi to nezavrie, ked aplikujem uvedeny postup. Da sa to doprogramovat?
Opel Astra Caravan 1,8 92kW Elegance, 2005
Dá se to doprogramovat i když nemáš všechna okna v elektrice. Z výroby to mají naprogramováno jenom auta která mají v elektrice všechna okna.
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
hosi, a odpoved na moj problem nema nikto?
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
mne sa tiez stava ze mi auto nezamkne na prvy pokus, ale na 2-3-4..., vacsinou podidem inak k autu a uz to ide. Mam ale dodatocne namontovany dvojcestny alarm na CAN zbernicu a myslim ze to brzdi on, ani okna na dialku mi nejde otvorit/zatvorit a pritom to mam povolene a diagnostikou to funguje.
Já mám jiný problém, dálkovým mi jdou zavírat a otvírat jenom tři okna, zadní pravé nereaguje, podotýkám že ovladačem ve dveřích to normálně funguje, zavřu i otevřu. Nesetkal se s tím někdo?
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
mám 2 dotazy:
1) lze naprogramovat standardní klíč, nebo sehnat nějakej na ebay, kterým půjde samostatně otevírat kufr caravanu?
2) dosah mého skládacího klíče je tristní, lze to napravit? můj druhej neskládací klíč otevírá auto spolehlivě z 2násobné dálky
1) lze naprogramovat standardní klíč, nebo sehnat nějakej na ebay, kterým půjde samostatně otevírat kufr caravanu?
2) dosah mého skládacího klíče je tristní, lze to napravit? můj druhej neskládací klíč otevírá auto spolehlivě z 2násobné dálky
...jsem si říkal, proč mi dneska nechtějí sjet okna přes klíč...po výměně baterie vše OK.
Opel Zafira 1,9CDTI 110KW