Naši mazlíci
Re: Naši mazlíci
Tady jsou naši dva pohromadě, činčila Jingl a americká akita Aischa...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
- Reklama
Mayki,to je Akita Inu?Ted ale nevím,jestli jsem to nezkomolil.Ptám se proto,že jsem tyhle pejsky viděl naživo asi dvakrát a oba byli sněhobílí,Ty ho máš vidím zabarvenýho.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tak pridám aj ja mojich dvoch miláčikov. Prvý je môj dvojtýždnový syn Lukáš a druhý dvojročný labrador Max
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
Je to Akita Inu ale americká linie, nemá šikmé "japonské" oči a je větší, má černou masku na čumáku. Správný název je asi "Velký japonský pes". Co se týče barev, tak jsou od bílé po skoro hnědé, jsou i žíhané což je mimochodem moc pěkné...oblhut píše:Mayki,to je Akita Inu?Ted ale nevím,jestli jsem to nezkomolil.Ptám se proto,že jsem tyhle pejsky viděl naživo asi dvakrát a oba byli sněhobílí,Ty ho máš vidím zabarvenýho.
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Díky za info,já byl v domění,že jsou jen bílý.Jsou to nádherní pejsci a vypadají jak plyšoví ;)Přidáte se další?Docela pěkně se to rozjelo,není tady nikdo,kdo má třeba pěknýho papouška?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Me osobne by zajimalo kdyz sem vsichni davate ty svy radoby mazlicky zda po nich taky uklizite venku? Zvirata mam rad ale nemam rad pejskare ktery ty svy všudesery nechaj kadit kde se jim zachce a kdyz jdu ven s detma na prochazku abych se bal ze kazdych 5m do neceho slapnu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet