POPIS::Nastavení trysek ostřikovače
Re: POPIS::Nastavení trysek ostřikovače
hadičku jsem sehnal zkoušel jsem se k ostřikovačům dostat jak popisoval RomanK na g fóru - člověk se k tomu dostane a nemusí sundávat stěrače a torpédo, ale mě se bohužel nepodařilo odcvaknout tu malou mrchu páčku, co drží ostřikovač na místě
takže jsem zkončil s pomačkanýma a omrzlýma prstama a navíc se mi udělalo pěkně blbě - asi proto, že ležím doma nemocnej ale strašně jsem se nudil, tak jsem to chtěl zkusiot vyměnit měl jsem počkat, až se uzdravím
zkoušel jsem ostřikovač nastříknout WDčkem, ale ani to nakonec nepomohlo, navíc mi připadá, že ta packa je strašně tuhá, že to prstem nejde odehnout...
takže jsem zkončil s pomačkanýma a omrzlýma prstama a navíc se mi udělalo pěkně blbě - asi proto, že ležím doma nemocnej ale strašně jsem se nudil, tak jsem to chtěl zkusiot vyměnit měl jsem počkat, až se uzdravím
zkoušel jsem ostřikovač nastříknout WDčkem, ale ani to nakonec nepomohlo, navíc mi připadá, že ta packa je strašně tuhá, že to prstem nejde odehnout...
- Reklama
Co je to "torpédo"???
No jestli jsi to dělal venku , tak klobouk dolů nad tvojí odvahou Jestli nemáš garáž , tak si počkej a domluv se s nějakým kamošem a tam pak montuj . Teď je vše zmrzlé a křehké . Zkoušel jsem to taky bez sundání stěračů , jen tam prostrčit ruce , ale je to rasovina a nešikovné . Ten zobáček chce nahmatat a stačí ho lehce jednou rukou odtlačit a druhou rukou s paličkou klepnout na trysku . Ta tryska pak sjede . A jak říkám - u mě taky nešla ven , WDčko a palička byla nutnost
Torpédo = celý ten pozdlouhlý plastový pazmek , pod stěrači , co jsou v něm ty trysky .
Torpédo = celý ten pozdlouhlý plastový pazmek , pod stěrači , co jsou v něm ty trysky .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Jsem dnes volal do uplu, tázal jsem se na ty ostřiky a na ten zpětný ventil. Ostřiky mají, ale ten zpětný ventil ne, docela se divil, že prý v žádných autech ventil takhle na hadičkách jak to tu montujete vy není, že si to hlídá ten motůrek aby to nesteklo zpátky... Tak z čeho ten ventil teda máte???
objednal jsem dle čísla zveřejněného na foru astr.ru, v renocaru vedeli o co jde...
dnes nainstalováno i se zpětným ventilem, asi je to trochu rychlejší ale není nutnej...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zpětný ventil je na to aby nebyla prodleva mezi stěračem a ostřikem.aby voda stříkala hned jak zacneš ostřikovat.jinak v oplu se diví všemu.na mě borec koukal že chci cpát ostřikovače z insignie do astry.a kdyby jste slyšely jak koukaly na češtinu v zafiře u člena mudr.sata.
Ahojte.Mám dotaz.Dá se na astře vyměnit kapalina v ostřikovačích?Nějaký výpustný kohout nebo něco takového.Čeká mě první zima tak ať vím,nebo to musím vyfíkat na okno a pak dolít zimní? Na filcce sem to řešil demontáží nádobky a vylití.Díky za případnou radu
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011