Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Už mě docela sejří, jak se někteří chovají Nemají ani tu slušnost dát lístek za stěrač. Tohle je spíš na lakovou tužku a pak leštit.
- Reklama
Nedávno jsem jel firemním autem zaparkoval jsem u nákupaku.Příjdu k autu a vedle mě totalně nalepená nová octavie.Otevřela mi dveře do auta.A na té Nebeské modré metalíze je to vidět jako blázen.Tak 20 cm čára ze shora dolů.Tak jsem mu vyfouknul na ráfek kola a bylo mi jedno,že na mě všíchni koukaj kdybych měl nůž tak mu probodnu pneu. Takhle naštvanej jsem dlouho nebyl.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- destroyer_svk
Pocas vikendu som vystriedal Háčko za Jéčko ... caravan za hatchback ... turbodiesel vs. turbobenzin
Nakolko sa mi podarilo pocas slovenskeho zrazu Opel klubu vyhrat v tombole Astru J na vikend s plnou nadrzou (prednedavnom spominal aj Kesi ) tak pridavam par mojich postrehov.
K dispozicii bola Astra J 1,4 Turbo (103 kW) vo vybave Enjoy.
Auto som mal od piatku do pondelka,spravili sme si mensi vyletik po Slovensku a najazdili 1014 km.
Na ovladanie a riadenie vozidla sa da velmi rychlo zvyknut.Ked to porovnam oproti mojmu Hcku tak je o nieco viac odkladacich priestorov v interieri (aj ked schranka pred spolujazdcom by mohla mat lepsie vyrieseny tvar),radenie je presne,na tlacidla na stredovom paneli sa da rychlo zvyknut i ked je ich mozno na pohlad dost.
V tme efektne posobi podsvietenie stredoveho tunela resp. priestoru okolo radiacej paky na cerveno.Taktiez maly detail - ako sa hybe rucicka tachometra a otackomera je akoby na špici rucicky cervene svetielko.Ak sa nemylim v rezime Sport (tato vybava to nemala) sa da menit aj podsvietenie budikov na cerveno.
Taktiez chvalim dazdovy a svetelny senzor a dobre vyrieseny tempomat.Sedadla boli sice pohodlne ale ked to porovnam s mojimi,tak tie su myslim o nieco lepsie a najma v zakrutach. Priplatkove (maju nieco ako ortopedicky certifikat) su vsak uplne inde (osobna skusenost z Insignie).
Prve kilometre mi trocha vadil stredovy tunel ktory by mohol byt inak vyyrieseny lebo pri dlhsej ceste to trocha tlaci na nohu vodica (trocha ako Superb II) a multifunkcnym volantom sa niektore funkcie ovladali presne naopak ako na Hcku.
Ale to je len sila zvyku.Motor mal najazdenych len necelych 2000 km,je velmi dobre odhlucneny,prevody su dlhsie,tah cca. od 2800 otacok dost slusny.Spotreba vysla podla palubaku 6,6 l.Jazdene vacsinou predpisovo.Realne to vyslo (pri takmer plnej nadrzi) 737 km a dojazd este okolo 30 km.Co by som si vedel predstavit pri dlhsej ceste jednoznacne laktovu opierku a kozeny volant.
Vozidlo ako celok posobi vyvazenim dojmom a vo vyssich vybavach este urcite honosnejsim dojmom.
Nakolko sa mi podarilo pocas slovenskeho zrazu Opel klubu vyhrat v tombole Astru J na vikend s plnou nadrzou (prednedavnom spominal aj Kesi ) tak pridavam par mojich postrehov.
K dispozicii bola Astra J 1,4 Turbo (103 kW) vo vybave Enjoy.
Auto som mal od piatku do pondelka,spravili sme si mensi vyletik po Slovensku a najazdili 1014 km.
Na ovladanie a riadenie vozidla sa da velmi rychlo zvyknut.Ked to porovnam oproti mojmu Hcku tak je o nieco viac odkladacich priestorov v interieri (aj ked schranka pred spolujazdcom by mohla mat lepsie vyrieseny tvar),radenie je presne,na tlacidla na stredovom paneli sa da rychlo zvyknut i ked je ich mozno na pohlad dost.
V tme efektne posobi podsvietenie stredoveho tunela resp. priestoru okolo radiacej paky na cerveno.Taktiez maly detail - ako sa hybe rucicka tachometra a otackomera je akoby na špici rucicky cervene svetielko.Ak sa nemylim v rezime Sport (tato vybava to nemala) sa da menit aj podsvietenie budikov na cerveno.
Taktiez chvalim dazdovy a svetelny senzor a dobre vyrieseny tempomat.Sedadla boli sice pohodlne ale ked to porovnam s mojimi,tak tie su myslim o nieco lepsie a najma v zakrutach. Priplatkove (maju nieco ako ortopedicky certifikat) su vsak uplne inde (osobna skusenost z Insignie).
Prve kilometre mi trocha vadil stredovy tunel ktory by mohol byt inak vyyrieseny lebo pri dlhsej ceste to trocha tlaci na nohu vodica (trocha ako Superb II) a multifunkcnym volantom sa niektore funkcie ovladali presne naopak ako na Hcku.
Ale to je len sila zvyku.Motor mal najazdenych len necelych 2000 km,je velmi dobre odhlucneny,prevody su dlhsie,tah cca. od 2800 otacok dost slusny.Spotreba vysla podla palubaku 6,6 l.Jazdene vacsinou predpisovo.Realne to vyslo (pri takmer plnej nadrzi) 737 km a dojazd este okolo 30 km.Co by som si vedel predstavit pri dlhsej ceste jednoznacne laktovu opierku a kozeny volant.
Vozidlo ako celok posobi vyvazenim dojmom a vo vyssich vybavach este urcite honosnejsim dojmom.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
A jak je na tom kvalita plastů ? Máme dvě služební Insignie a tam to po 40 000 km všechno vrže a ty plasty jsou takový divný ... Jak je na tom ze subjektivního pohledu J ???
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
U mě včera výměna oleje a olejového filtru. Chtěl jsem tam dát z pohodlnosti zase longlife olej (za dva roky víc jak 30.000 nenajezdím), ale můj mechanik mě přesvědčil na normál. Prý dělali (snad přímo u GM) chemický rozbor toho longlifu a po 17.000km je prej odepsanej a chová se agresivně vůči všem těsněním v motoru. Slyšeli jste o tom?
destroyer_svk: takze volba po hacku jasna?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes jsem byl na STK+emise, za pul hodky hotovo bez jedine zavady a zase mame na 2 roky klid
A vecer jsem se jeste svezl novym Chevroletem Orlando, mno, co si budeme povidat dal bych si rict Interier to ma stejne opel
A vecer jsem se jeste svezl novym Chevroletem Orlando, mno, co si budeme povidat dal bych si rict Interier to ma stejne opel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ono to ma vic nez interier opel
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Destroyer_svk :
Prosím tě napiš svůj příspěvek znovu!Omylem jsem ho smazal!
Moc se omlouvám jsem vůl.
Prosím tě napiš svůj příspěvek znovu!Omylem jsem ho smazal!
Moc se omlouvám jsem vůl.
Dnes první servisní prohlídka. 4600,- jen to hvízdlo