Ruční mytí auta - jak na to
Re: Ruční mytí auta - jak na to
Právě ony mapy mě dost štvou, jak umeju auto a neosuším tak mám po každé kapce bílý kroužek... takže já asi jako většina - namočím auto, pak šampón a umýt a pak celý auto vysušit.
- Reklama
Kesi, proc ten smile? Ja sem myslel ze auta byvaji voskem osetreme z vyroby, na sluzebni ochcavce jsem to tedka pozoroval- krasne obrovske kapky.
Používám značku přípravku meguiars.Dva kýble vody.Používám wap.Začnu od střechy a po částech myju celé auto.A cca dvakrát ročně navoskuju a naleštím.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Pokud nechces mit na aute bile fleky, tak ho musis umyt mekkou vodou, nejlepe destovou vodou. A nebo ho hned po umyti vzit treba jelenici do sucha. Ale kazdopadne destofka je nejlepsi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Přesně jak píše beavis, po umytí a spláchnutí nutno setřít vlhkou a vyždímanou jelenicí namočenou v čisté vodě. Jelenice může být i umělá asi 100kč. Nyní jsem koupil v Kauflanfu pravou za 100kč v akci, jinak stojí 300kč a vedle byla umělá za 97kč. Používám Sonax autošampon s voskem a spokojenost.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Jocker píše:Kesi, proc ten smile? Ja sem myslel ze auta byvaji voskem osetreme z vyroby, na sluzebni ochcavce jsem to tedka pozoroval- krasne obrovske kapky.
Sory za preklep chcel som napísať "nepastuj"
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
No, ad vysuseni, samozrejme v lete kdyz je treba tyden slunecno pak to chce, ale kdyz vim ze bude prset, jedu na mycku umeju jen samponem a oplachnu, zadny vysouseni a pak staci az zaprsi=destovka a auto se leskne jak psi kulky
Zatim jsem to praktikoval s manzelcinou astrou g, ktera parkuje u baraku, svoje zatim lestim pac mam garage
Zatim jsem to praktikoval s manzelcinou astrou g, ktera parkuje u baraku, svoje zatim lestim pac mam garage
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
No některé názory, jako že základ je koupit pořádný kýbl nejlépe http://www.detailingshop.cz/aplikatory- ... kyble.html a http://www.detailingshop.cz/aplikatory- ... -myti.html
Dobrej kbel za litr, ja mam obyc z Obi za pade
O vikendu ma byt pekne nad nulou, uz ho mam pripravenej na ocistu obou nasich opelnic
O vikendu ma byt pekne nad nulou, uz ho mam pripravenej na ocistu obou nasich opelnic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet