Naši mazlíci
Naši mazlíci
Tak mě napadlo kolegové,kdo máte doma nějakýho toho mazlíka,čtyřnohýho nebo třeba dvounohýho,pochlubte se.Snad tohle téma tu ještě není,hledal jsem,nenašel.Tak já začnu,tohle je Náš Albert,má 9 měsíců.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Re: Naši mazlíci
Pěkný Jorkšírek, já mám zase něco z jiného soudku. Mám toho víc, sem dám jen něco
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Nerez dne 13 zář 2011, 21:39, celkem upraveno 1 x.
Husty
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Megahustý Můj starší syn má chameleona,byl jsem s ním několikrát na terarijní burze a měl jsem dost,co jsem tam viděl.Máš můj obdiv,já bych na to nesáhnul
Já si taky dávám pozor na to, na co sahám. Vím na co můžu a na co raději ne Ale jinak s nima zbytečně nemanipuluju, oni jsou z toho potom vystresovaní a já se mám taky rád
tak toto je sila teda..hmm..obdiv veru
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Dáváš si pozor na co šaháš a co ten štír??Dyt to je snad poslední číslo štíra,pak už jsou krabi ne?
Tyjo to bych se bál asi i nakrmit
Taky přidám našeho brutuse - Brit a je mu už 8let
Taky přidám našeho brutuse - Brit a je mu už 8let
juray tak tieto 3fotky su spickove,krasny hafan!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007