Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Westler: tak to je mrzute, nicmene ted mas skill +1 (uz vis co delat priste)
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
- Reklama
Dneska se mi počítač kilometrů přehoupl přes 10 tísíc, auto furt voní novotou
Nějakej týpek mi promáčkl tažným značku a jaká náhoda byla, že přišel hned po mě k autu. Když sem mu řekl, že mi to promáčkl, tak se začal chovat jak debil a pre že je to jenom nějakej opel. Arogantní debil no. Přitom měl nějakýho starýho saaba. Čekal sem aspoň nějaký pardon
Zabít, vykostit a hodit do mraveniště...
Tak toto leto si astricka uzila pri mne svoje! Za 3 mesiace plus minus 6000km na brigadu a z brigady musim ju pochvalit slapala ako hodinky:)
Dnes sa jej idem poriadne povenovat a to vyumyvat,povysavat,nalestit a vycistit filtre nech este dlho sluzi:)
Dnes sa jej idem poriadne povenovat a to vyumyvat,povysavat,nalestit a vycistit filtre nech este dlho sluzi:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Dnes sa liečim s opice. Včera o 10:00 sa mi narodil syn Lukáš
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
Zrovna sem se vratil z Porsche Prosek, kde sem mel vyzvednout kolegovo oktavku, ktere jeste v zaruce odesla spojka. Celkem zabavne. Krom toho, ze se zdrahaji uznat zaruku, protoze auto ma uz hodne najezdeno (74000 ), tak me zarazilo, ze to opravuji uz tyden. Kazdopadne jsme dorazili ve smluvenou dobu a jeli zas zpatky s prazdnou, protoze to jeste nemeli a nejak nedokazali ani dat vedet at nejezdime. Jeste na to potrebuji dalsi den dva.
Des bes. Zlatej Staiger. Tam odjizdim spokojenej jeste ten samej den kdy sem to tam daval, nebo druhej den, kdyz jde napr. o lepeni skla.
Des bes. Zlatej Staiger. Tam odjizdim spokojenej jeste ten samej den kdy sem to tam daval, nebo druhej den, kdyz jde napr. o lepeni skla.
gratulujem, a prajem vsetko dobre.prasky13 píše:Dnes sa liečim s opice. Včera o 10:00 sa mi narodil syn Lukáš
I já gratuluji..