"Dvojblinkry"
"Dvojblinkry"
Dneska pred obedem prijdu k autu, ktere bylo od rana na primem slunci a vsimnul sem si, ze mi blikaji vsechny blinkry. Alarm tam nemam, klice sem mel u sebe a auto bylo zamknute. Normalne cervenym trojuhelnikem sly vypnout. Je mozne, aby se samy spustily jen tim teplem? Byl tam kvalitni parak v tom cernem pohrebaku
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
- Reklama
Re: "Dvojblinkry"
tyyja tak tohle se mi presne jednou stalo taky taky zadny alarm nebo nejaky jiny vylepseni nemam. Nekdo dalsi do klubu?
taky se přidávám stalo se mi to jednou
no lol, to se mi teda ještě nestalo a doufám že ani nestane
EX Opel Astra H caravan
a nemá Astra nějaké čidlo kritické teploty ? Já že jsem četl TENTO článek kde chytla dodávka Opla a cituji
"Řidič si na cestě z centra města směrem na Vizovice nejdříve všiml blikání varovných palubních světel. Vzápětí se z motoru vyvalil kouř a řidič okamžitě zastavil u krajnice"
To mě jen tak napadlo jestli to nemůže mít nějakou souvislost když auto bylo na přímém slunci. Teplo jako teplo.
"Řidič si na cestě z centra města směrem na Vizovice nejdříve všiml blikání varovných palubních světel. Vzápětí se z motoru vyvalil kouř a řidič okamžitě zastavil u krajnice"
To mě jen tak napadlo jestli to nemůže mít nějakou souvislost když auto bylo na přímém slunci. Teplo jako teplo.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
no ja mel auto ve stinu da se rict teplo bylo ale ne na primem slunci
Jenže vyhořelo MOVANO a to je prakticky Renault. Všechno jinak než u Opla a hlavně elektroinstalace se nedá s Astrou co do pricipu vůbec srovnat.FerdaXXL píše:a nemá Astra nějaké čidlo kritické teploty ? Já že jsem četl TENTO článek kde chytla dodávka Opla a cituji
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
je jasný, že elektroinstalace dodávky jako taková se nedá srovnávat s elektroinstalací našich miláčků. To jsem ani nevěděl, že Movano je převlečený Renault ... Ale pokud mě oči neklamou tak tam je znak Opla Astry co mají motory Fiat tak se snad považují za Opla Člověk se pořád učí ...
no ale movano má jenom ten znak opla, tim to vadne a zbytek je renault...
jinak roman to myslel asi tak že astra h má veškerou komunikaci řešenou přes sběrnici CAN-bus, movano má klasickou elektroinstalaci jako třeba géčková astra
jinak roman to myslel asi tak že astra h má veškerou komunikaci řešenou přes sběrnici CAN-bus, movano má klasickou elektroinstalaci jako třeba géčková astra
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
co je psáno to je dáno (TP) říkejte si Movanu jak chcete pro mě to je Opel