Nesvieti predne svetlo
Re: Nesvieti predne svetlo
Dimi:
Já check control nemám a teď jsem měnil járovky (obě H7) ikdyž prdla jen jedna. Chvíli jsem jezdil jen s jednou svítící H7 a nic se mi nesignalizovalo.
Já check control nemám a teď jsem měnil járovky (obě H7) ikdyž prdla jen jedna. Chvíli jsem jezdil jen s jednou svítící H7 a nic se mi nesignalizovalo.
- Reklama
Ale vodu mi to nehlásí a v nádržce čidlo nemám ,tak jsem měl za to ze ho nemám.
Tak jsem si třeba jen nevšiml. Až zase nějaká zdechne, tak to zkusím před výměnou prozkoumat.
Tak jsem získal taky zkušenost. Začalo svítit Insp2. Přemýšlel jsem co by to mohlo být. Vše se jevilo OK. Pak jsme jeli v koloně na výlet a kolega mi řekl, že mi nesvítí světlo. Tak jsem vyměnil žárovku (mimochodem napoprvé to byl dost "porod", ale příště už to bude lepší). Insp2 zhaslo a hotovo ...
Momentálně mám v autě TID, tak bych se chtěl zeptat, jak je to s Check control, když plánuju v budoucnu GID. To by to ukazovalo i která praskla, nebo by to jen řeklo, že nějaká praskla?
Momentálně mám v autě TID, tak bych se chtěl zeptat, jak je to s Check control, když plánuju v budoucnu GID. To by to ukazovalo i která praskla, nebo by to jen řeklo, že nějaká praskla?
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
taky jsem myslel,že check kontrol nemám,vodu v ostřikovačích mi to nehlásilo,že došla,ale když praskla žárovka už mě palubák upozorňovaldimi píše:Ale vodu mi to nehlásí a v nádržce čidlo nemám ,tak jsem měl za to ze ho nemám.
no to byl porodSajfi píše: (mimochodem napoprvé to byl dost "porod", ale příště už to bude lepší)
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
signalizuje to jakoby prasklou žárovku. Mám to vyzkoušené, měnil jsem preventivně všechny přední žárovky (po koupi auta) vyjma ukazatelů směru, tak jsem tohle přesně i zkoušel - co to bude hlásit. (a těch sprostejch slov co jsem při výměně žárovek pronesl, ani jsem to nestihl počítat, co jich bylo.....)silver píše:chlapi a signalizuje check control daco na displayi aj ked v objimke nieje ziadna ziarovka??
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
FOTO GALERIE - můj "mazel"
Zobraze, ktora praskla:Sajfi píše: Momentálně mám v autě TID, tak bych se chtěl zeptat, jak je to s Check control, když plánuju v budoucnu GID. To by to ukazovalo i která praskla, nebo by to jen řeklo, že nějaká praskla?
A check control sa da vacsinou aktivovat aj bez nadrziek, samozrejme kontroluje to len dolezite svetla, nic viac. Vybratim ziarovky si jednoducho vyskusate ci mate Check Control aktivovany alebo nie.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Díky za odpověď, žárovky mi budou stačit. Vodu v ostřikovačích hlásit nemusí, to vidím ...
ale nebolo by na škodu mať čidlo chladiacej kapliny užitočna to vec po dialniciach
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
No, to asi jo ... Ale předpokládám, že případně nebude úplně složité to dodělat. První úkol je ale přesvědčit manželku, že GID je prostě věc zcela nezbytná ...stanomata píše:ale nebolo by na škodu mať čidlo chladiacej kapliny užitočna to vec po dialniciach