Montaž radia alpine misto cd30mp3 a problem...
Re: Montaž radia alpine misto cd30mp3 a problem...
Sorry za OT. Nevím jak Vám ostatním, ale mně se na Astře líbí to, že to rádio nemá vlastní displej a využívá ten palubní TID/GID/CID... Zloděje to narozdíl od řešení ála VW-GROUP podle mě neláká. Manžel kolegyně z práce má služebního superba s navigací, a prý cca 2x do roka to vykradou. To je pro mě celkem pádný argument. Navíc - řešení s 1 displejem mi přijde daleko čistší - nemyslíte?
Ale jinak ten ZENEC na první pohled vypadá dobře Už to někdo z fóra máte? Můžete se podělit o zkušenosti?
Ale jinak ten ZENEC na první pohled vypadá dobře Už to někdo z fóra máte? Můžete se podělit o zkušenosti?
Opel Astra H Caravan 11/2006, 1.6 16V 77kW Z16XEP (2009-2017)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)
- Reklama
Ty cinani na ktery jsem ja koukal tam ovladani BC nemeli.
Ten zenec ale stoji 30 tisic. Ty cinsky 6.
Ten zenec ale stoji 30 tisic. Ty cinsky 6.
Zdravim a hlasim ze uz mam zpatky namontovany svoje origo radio cd30mp3 zmenil jsem nazor origo je origo ty vyhody prevazuji a poznal jsem to za tu dobu co jsem ho nemel,nahoda mi pomohla clovicek co jsem mu ho prodal se mu nakonec nehodilo nepasovalo tak jsme se domluvili ze si to vymenime, ja mu poslu alpine/stejne bylo koupeny za ty jeho prachy/a on mi posle zpatky to moje a tak jsme udelali ,no co dalsi zkusenost
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
ani lepší kvalita Tě neodradila k vrácení?
Musim popravde napsat ze tak obrovsky rozdil to nebyl.......ovladani na volantu ,cas atd .to origo vyrovnavapower2 píše:ani lepší kvalita Tě neodradila k vrácení?
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Přesně tak. Už mi ani nechybí to USB a lepší příjem
Nějak se v tom ztrácím. RomanK psal, že je problém s napájením antény u starších rádií. Mohl by mi někdo říct, jestli by byl problém u tohoto radia? http://autoradia.heureka.cz/pioneer-mvh ... e/#sectionRomanK píše:Originál rádio má anténu napájenou po koaxiálním kabelu, kdežto starší typy rádií (vyžadující ještě klíčkové napětí) mají anténu napájenou zvlášť po jednom drátu. To jenom aby jsi s tím počítal, když rádio nebude mít čistý příjem a připravil se na to, že bude ještě třeba změnit anténu nebo najít způsob, jak stávající napájet.
Popř. jak to vyřešit, aby to šlapalo jak má.
Díky
nevies kde sa da dokupit ta eurokoncovka s prepajanim na opel?martini píše:foto
Daj do googla fakra din a máš to.
Opel Astra H
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455