PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Niet za čo
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Ale ja mam za co kedykolvek potrebujem hocico opravit, vymenit, ci sa pytat (nakolko som dost zvedava), je stale ochotny a za velmi slusnu cenu.Kesi píše:Niet za čo
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
Tak to som rád
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Chtěl bych poděkovat Swabelovi za nacenění jeho zboží,RomanoviK za nasměrování a ostatním na tipy při poruše alternátoru.Člověk pak v klidu vybere tu správnou a levnou alternativu opravy pro své auto.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
Já chci poděkovat členům tohoto fóra za rady a tipy ke zlepšování komfortu našeho vozítka. Jen tak dál
V čera fajn výlet za Dimim,super pokec i prodej doplňků na H ... trošku jsme se zakecali,tak snad si nedostal od manželky ? ...
Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli,vlastně tam vůbec není.A tak se pečlivě zakopete.Hluboko.A čekáte."Currahee"
Caponeho Pussy Wagon II 1.6 16V 77KW caravan - https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=3188
Caponeho Pussy Wagon II 1.6 16V 77KW caravan - https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=3188
Se super lidma ten cas tak leti. Zase se nekdy ukazte.
Já dnes děkuji Martinovi (mach00) za jeho promptní pomoc s OP COMem. Jěště jednou díky !
M.
M.
Není zač
PRODÁNO: Opel Zafira B 1.9 CDTi 110kW (2006) Sport, Panorama, AFL Bi-xenon, Open&Start, CID+DVD90 CZ, Quick Heat, DDS, UHP, HSA, IDS+, DPF, MKJ, Diagnostika OP-COM (Praha 4)
Chcem podakovat Arwymu za extremne rychle dodanie packy tempomatu cena je Super este raz Dakujem za rychle a poho vybavenie.
A hlavne chcem podakovat Stanomata - Stanovi za aktivovanie vsetkych veci co si mi aktivoval a prezeral a stravil vsetky minuty pomoci a milion otazok. Super ze mas ten OP-COM !!!
Tymto robim reklamu na OP-COM pre zapadne Sovensko, robi to STANOMATA = super pristup, super cena, ( rychlo, lacno, kvalitne )
Tak este raz dakujem obom.
A hlavne chcem podakovat Stanomata - Stanovi za aktivovanie vsetkych veci co si mi aktivoval a prezeral a stravil vsetky minuty pomoci a milion otazok. Super ze mas ten OP-COM !!!
Tymto robim reklamu na OP-COM pre zapadne Sovensko, robi to STANOMATA = super pristup, super cena, ( rychlo, lacno, kvalitne )
Tak este raz dakujem obom.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip