Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
ok mysli na nas at to ma nakou stabni kulturu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
tak ja som minuly tyzden mal take spinave auto a tolko malo casu ze som v nedelu pri tankovani na OMW zabehol do umyvarky. Dal som si ten druhy najlepsi program a vytesoval sa ake auto je ciste. Teda relativne ciste. Samozrejme na druhy den prsalo. Dnes rano som ale zazil sok. Neviem co tu bolo ale ako keby prisla piesocna burka a dazd. Cize auto cele spinave. Myslim tym, ze nebolo vidiet moju ciernu farbu. Tak hned rano som utekal na Agip do umyvarky. Auto bolo este lepsie umyte ako na OMW a hned som mal dobru naladu.
No co cert nechcel tak pred obedom sa v Ruzinove(cast BA) spustil jemny dazdik( nikde inde ani kvapka) asi na 10 min. A znova s tym prachom. Cize auto je skoro tak zadrbane ako rano.
No jedneho by z toho porazilo
No co cert nechcel tak pred obedom sa v Ruzinove(cast BA) spustil jemny dazdik( nikde inde ani kvapka) asi na 10 min. A znova s tym prachom. Cize auto je skoro tak zadrbane ako rano.
mas kolego proste spatnou barvu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
farba je dobra, ale pocasie sa zblaznilo
potvrdzujem Midziho slova... dnes rano som taky isty sok zazila aj ja... bolo to fakt nechutne. Kedze mam svetlu farbu auta, tak to nebolo az tak vidiet a cez den som parkovala v garazi, takze co "lietalo" cez den som nepostrehla
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014
ex Opel Astra H 1,4 16V 2005
No z myčky, ale já když chci mýt fakt čistý auto, tak si posloužím řučně...Midzi píše:tak ja som minuly tyzden mal take spinave auto a tolko malo casu ze som v nedelu pri tankovani na OMW zabehol do umyvarky. Dal som si ten druhy najlepsi program a vytesoval sa ake auto je ciste. Teda relativne ciste. Samozrejme na druhy den prsalo. Dnes rano som ale zazil sok. Neviem co tu bolo ale ako keby prisla piesocna burka a dazd. Cize auto cele spinave. Myslim tym, ze nebolo vidiet moju ciernu farbu. Tak hned rano som utekal na Agip do umyvarky. Auto bolo este lepsie umyte ako na OMW a hned som mal dobru naladu.
Odstranim hmyz zpředu, čističem disků umeju kola. Umeju celý auto a počkám až uschne. Pak ubrouskama na sklo umeju okna a ubrouskama s voskem přejedu zbytek. Vemu vysavač a pořádně to vysaju. Ubrouskama na interier otřu všechny plasty.
Je to prácička tak na dvě hodiny, ale auto pak vypadá jak ze salónu. Tuhle se mě ale taky stalo, že sem to dopoledne vydrhnul a odpoledne jsem jel v dešti...
Poslední dva víkendy sem strávil opravama laku, takže mě čeká uklízení tento.
ja ho nenecham vyschnut ale pekne jelenicou vytriem do sucha. V spravach davali ze by to mohol byt piesok zo Sahary
Buď rád že to neboli ryby zo stredozemného mora, alebo žaby z francúzska
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
ja mam na to ludi, ktori mi umyvaju auto zadara a k tomu bez ziadneho frflania
akurat si sama povysavam auto a umyjem okna...
podla najnovsich sprav z balkona , Midzi zbytocne si umyval auto - zasa vonku sprchlo... uvidime, ci aj s pieskom zo Sahary
akurat si sama povysavam auto a umyjem okna...
podla najnovsich sprav z balkona , Midzi zbytocne si umyval auto - zasa vonku sprchlo... uvidime, ci aj s pieskom zo Sahary
MAZDA 3, G120, Titanium Flash, RT, 2014