HAKR NEBO THULE
HAKR NEBO THULE
Chci kupovat box,ale váhám mezi zn. Hakr a Thule,Rozdíl mezi nima je 2500,-- Poradíte,co vybrat?Díky moc za vaše názory.
- Reklama
Re: HAKR NEBO THULE
Na co ho budeš používat a jak často? Měl jsem na dovolenou půjčenej Thule a chrochtal jsem si. Otevřít i zavřít centrálně zleva i zprava, uchycení na příčníky jen utažením "kleští", prostě paráda. Uvažoval jsem o koupi, ale na to, abych ho využil 14 dní v roce, jsem sáhnul po Hakru kvůli cenovce. Montáž složitější, ale je to jen jednou do roka......
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
Thule je mezi NEJ v oboru,HAKR se ale dost snaží.Pokud to nevozíš každý den,vem Hakra...pokud to budeš každej měsíc nandavat,tak Thule..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Pokud to potřebuješ jednou do roka a bydlíš ve větším městě, nekupuj nic Určitě máš poblíž půjčovnu, kde si vybereš, co zrovna budeš potřebovat...
THULE.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
pokud používáš párkrát do roka stačí bohatě hakr
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
Vytahnu to asi tak 2,3 do roka, pres leto a v zime. Jak to myslis,ze montaz u Hakru je slozita? Tam nejsou ty účka na zatahnuti?
nevyplatí se šetřit. je potřeba zvážit akční cenu, kdy thule se dá sehnat levněji než hakr.
dále obslužnost a ergonomii celého dohromady a v neposlední řadě bezpečnost (najít test dané rakve, nebo nosiče.)
vyzkoušel jsem i hark i neumann a prostě THULE je THULE.
dále obslužnost a ergonomii celého dohromady a v neposlední řadě bezpečnost (najít test dané rakve, nebo nosiče.)
vyzkoušel jsem i hark i neumann a prostě THULE je THULE.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Ty účka tam jsou, ale právě proto. Jsou to matičky, podložky, klíč sebou U Thule jen točíš kolečkem uvnitř boxu a ono se to přidělá "samo" , viz. http://www.stresni-nosice-shop.cz/stres ... m/d-87948/BlackAstr píše:Vytahnu to asi tak 2,3 do roka, pres leto a v zime. Jak to myslis,ze montaz u Hakru je slozita? Tam nejsou ty účka na zatahnuti?
Tak mně v odkaze dostal "Výtah střešních boxů" - užitečná ptákovina, jen bych si přál mít plat jako v Německu, abych si mohl koupit, co se mi líbí a hodípueblo píše:Ty účka tam jsou, ale právě proto. Jsou to matičky, podložky, klíč sebou U Thule jen točíš kolečkem uvnitř boxu a ono se to přidělá "samo" , viz. http://www.stresni-nosice-shop.cz/stres ... m/d-87948/BlackAstr píše:Vytahnu to asi tak 2,3 do roka, pres leto a v zime. Jak to myslis,ze montaz u Hakru je slozita? Tam nejsou ty účka na zatahnuti?
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998