svolávací akce INTERCOOLER!
Re: svolávací akce INTERCOOLER!
Týka sa to len tých ktorý majú intercooler uložený zvisle.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
- Georgeisin
Tam jsem dneska volal znovu do Oplu, jakm mi řekli po svátcích. Týpek si ode mne vzal VIN a asi za hodinu mi volal nazpět, že se mě týkají dvě svolávačky:
1/ Výměna CIM modulu
2/ Tomu druhýmu jsem moc nerozuměl, ale zazněly tam slova vypodložkování a vzduchovej vak , neměl jsem čas, takže jsem to s ním nerozebíral, možná je to ta akce intercooler
Sem objednanej na příští týden.
1/ Výměna CIM modulu
2/ Tomu druhýmu jsem moc nerozuměl, ale zazněly tam slova vypodložkování a vzduchovej vak , neměl jsem čas, takže jsem to s ním nerozebíral, možná je to ta akce intercooler
Sem objednanej na příští týden.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Georgeisin
Každopádně díky za info "Mazety"
ta první svolávačka není výměna cim, ale jen vložení nějakýho lepšího ukostřeníGeorgeisin píše:Každopádně díky za info "Mazety"
ta druhá je vypodložení intercooleru aby se neprodřel chladič
já už to mám za sebou, dostali se tam přes masku, takže se nemusí sundavat celej nárazník, je to na počkání...
EX Opel Astra H caravan
- Georgeisin
Jinak byl jsem objednaný na tu svolávačku na minulý čvrtek. Udělali ten CIM a k tomu Intercooleru řekli, že dneska přišla nějaká nová modifikace, že musí objednat jinej šroub, takže se ozvou .
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
Volal jsem dneskla do Oplu tady v Plzni a jen podle VINu to nejde zjistit, musí se na to technik podívat fyzicky a v pár vteřinách hned řekne, zda-li se to týká nebo ne. (pro 1,7 i pro 1,9-tky).
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
blbost, podle vinu to rozesílají servisy, které jsou pověřeny výrobcem já tam byl právě na tu výzvu....Radovan píše:Volal jsem dneskla do Oplu tady v Plzni a jen podle VINu to nejde zjistit, musí se na to technik podívat fyzicky a v pár vteřinách hned řekne, zda-li se to týká nebo ne. (pro 1,7 i pro 1,9-tky).
EX Opel Astra H caravan
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
no mě to neříkej...... já technik OPEL nejsem.
Jak jsem koupil --> tak "prodávám".
Jak jsem koupil --> tak "prodávám".
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
- Georgeisin
Včera jsem si vyzvednul auto z autorizáku. Pán byl příjemný a domluvili jsem se na výměně chladiče v příštím týdnu.
1. návštěva - řekli mi, že přišla nová modifikace na tu svolávačku, objednání na jindy
2. návštěva - včera, úprava vyřešena
3. návštěva - příští týden a budou mi měnit chladič (je prý již načatý) v rámci garance
1. návštěva - řekli mi, že přišla nová modifikace na tu svolávačku, objednání na jindy
2. návštěva - včera, úprava vyřešena
3. návštěva - příští týden a budou mi měnit chladič (je prý již načatý) v rámci garance