Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
...á Miloš nám prozřel
- Reklama
No ono to nebude zase tak horky, ted jsme trosku vybavovali detem pokoj a nam loznici takze pade zmizelo jako fik, no ale rekneme do 2 let mozna v garazi bude zmena, ale porad tvrdim lepsi 2 kombiky nez 1 velke rodinne auto (stridat se o rizeni a porad posunovat sedacku - to uz me fakt nebavilo )
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
My sme boli minulý rok v chorvátsku Senj, 8 nocí a celé to vyšlo na cca 600-700 eur (2 osoby).
A to sme nejedli paštiky, stravovali sme sa v reštauráciách a bývali sme v nejakom dome, kde nám dali celé patro. 3 izby + kuchyňa, kúpelka.Plne zariadené.
Tento rok vynechávam a na budúci rok by som niekal zaletel , autom sa mi nechce.
Proste lietadlo,hotel o nič sa nestarať all inclusive a hlavne nech tam je stále horko,lebo v Senje krásne 6 dní z 8 pršalo (boli sme posledný júlový týždeň).
preto radšej rok vynechám pošetrím viac a pôjdem si fakt užiť more
A to sme nejedli paštiky, stravovali sme sa v reštauráciách a bývali sme v nejakom dome, kde nám dali celé patro. 3 izby + kuchyňa, kúpelka.Plne zariadené.
Tento rok vynechávam a na budúci rok by som niekal zaletel , autom sa mi nechce.
Proste lietadlo,hotel o nič sa nestarať all inclusive a hlavne nech tam je stále horko,lebo v Senje krásne 6 dní z 8 pršalo (boli sme posledný júlový týždeň).
preto radšej rok vynechám pošetrím viac a pôjdem si fakt užiť more
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
včera jsem kupoval střešní nosič od HAKR Brno a zítra vyrážíme na dovolenou směr Dolomity
1) nosič od Hakru mě zpracováním trochu zklamal, ale xxx tisic za thule jsem davat nechtěl
1) nosič od Hakru mě zpracováním trochu zklamal, ale xxx tisic za thule jsem davat nechtěl
Ten Hakr to je dílensky fakt děs. Na Autosalonu ten jejich prodejce hrdě předváděl nosič na kola na kouli - něco úděsnýho. Nemám žádný super-drahý biky, ale na něco takovýho bych je fakt neposadil U Thule si ale za tu kvalitu nechají pěkně zaplatit, což je fakt.
no oni tam testovali aj ten orginal vysuvaci drziak na Merive a tiez nedopadol velmi dobre
Ja mam taky Hakry na zafire a sou tam vlastne skoro nonstop leto zima..... sice dilensky zpracovani nic moc ale drzej na vectre me takhle zacali reznout a to sem je pouzival jen obcas ale ty byly asi z jinyho materialu....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
včera výměna žárovek a dneska jsem zbrzdil porsche s prasetem za volantem co si myslel,že si může jezdit jak chce
Dobre delas
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já dneska leštil a přelakovával drobnější oděrky. A hlavně jsem to musel už konečně umyt. 3 dny u RomanaK a auto zaprasený k nepoznání