Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
Re: Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejíc
Zrovna to sem nechtěl slyšet, škoda. Já Pepovi fandím, ale češtinu si kupovat kvuli tomu nebudu, když anglicky rozumím dobře. A kde se to teda dá navýšit/přeprogramovat na vyšší verzi?
- Reklama
Pepas nebo RomanK, cena je v pohode na to co vse je prelozeno !!!!! Nejvic to ale vyuzijes pokud pokud mas CD70/DVD90 a CID
Kazdopadne by me zajimalo kolik klubaku uz tam tu cestinu ma? Kazdej tady psal jak ji chce ale co jsem slysel zadna slava to teda neni a to tomu Pepas venoval OPRAVDU dost prace !!!!!
Chtelo by to expandovat do zahranici
Kazdopadne by me zajimalo kolik klubaku uz tam tu cestinu ma? Kazdej tady psal jak ji chce ale co jsem slysel zadna slava to teda neni a to tomu Pepas venoval OPRAVDU dost prace !!!!!
Chtelo by to expandovat do zahranici
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nemas kde expandovat. Myslim, ze Roman ma taky zoznam komu on robil, aj ked robil aj nie clenom. To cislo by aj mna zaujimalo, teda aspon priblizne.
Nechci být velký pesimista, ale to číslo bude hodně malý. Prostě naše auto je kategorie "spotřebka" a podle toho to také vypadá. V mém okolí znám pár lidí s Háčkem nebo Zafirou B a prakticky všichni k němu tak přistupují. Dokonce jsem je třeba upozorňoval na ty svolávačky, který jsou přeci zadarmo a i na ně se vyprdli. Těch pár fanoušků se sdružuje tady na fóru, čili je to maximálně nějakých 1000 lidí (beru to tak že ti první už možná jezdí něčím jiným) a ne každý uvažuje o nějakých úpravách a vylepšeních. A tím jak klesají ceny ojetin to bude jen horší.....
na tu slovencinu isiel napr jeden znamy, ktory vobec na forum nechodi a ani netusi ze nejake je. Len proste gugloval a nasiel najprv Pepu a ten ho odporucil na Romana. Ale to cislo 1000 je podla mna vela. Skor to vidim na 500 - 600
-
- Kontaktovat uživatele:
upgrade FW v CIDu lze udělat pouze Techem2 / MDI a jedině u Romana nebo u mě. Samozřejmě chápu, že nechceš platit za něco, co nepotřebuješ, tak se prosím domluv s RomanemK, ať ti naprogramuje češtinu pouze do CIDu. Ta čeština ti sice nebude k užitku, protože rádio a navigaci bys měl v italštině, ale pokud si necháš nastavenou angličtinu, bude vše v AJ a s třířádkovým zobrazením dat palubního PCpower2 píše:Zrovna to sem nechtěl slyšet, škoda. Já Pepovi fandím, ale češtinu si kupovat kvuli tomu nebudu, když anglicky rozumím dobře. A kde se to teda dá navýšit/přeprogramovat na vyšší verzi?
-
- Kontaktovat uživatele:
typický zájemce o lokalizaci je nový majitel dovezeného vozu z Holandska, Belgie či Německa, na kterého navigace mluví cizím jazykem, kterému vůbec nerozumí, příručky k vozu nemá, navigace na mapě nenajde v ČR téměř nic, autorizovaný servis OPEL mlčí (jsou ale i vyjímky, nedávno jsem např. programoval češtinu do fungl nové Zafiry koupené v BS Auto Praha-Motol), a tak nezbývá, než Googlit.hombre_71 píše:...Těch pár fanoušků se sdružuje tady na fóru, čili je to maximálně nějakých 1000 lidí (beru to tak že ti první už možná jezdí něčím jiným) a ne každý uvažuje o nějakých úpravách a vylepšeních(
Na naše fórum naopak směřuji majitelé já, protože mají spousty otázek a nejasností…
Ahoj, mám takový menší problém s jazykem v DVD 90. Koupil jsem auto v Německu (Astra H), aktualizoval software na 10/2007 a při změně jazyka na angličtinu (poslední verze 530 z originálního aktualizačního CD 10/2007 i z jazykového CD 2008) se do angličtiny (ale i jakéhokoliv jiného zvoleného jazyka) přepnou pouze texty, a UHF (a předpokládám, že navigace bude taky) na mě mluví stále německy. Nevědel by prosím někdo, proč se neaktivuje anglický hlas (anebo jakýkoliv jiný), anebo jak toho dosáhnout? Omlouvám se, že to píšu do tohohle "československého" vlákna, ale jiné vhodnější tady asi není.
Naposledy upravil(a) foibos dne 05 srp 2011, 23:56, celkem upraveno 1 x.
Podle mých zkušeností to budeš mít takto (jako já), text v displeji a navigaci ENG, hlasové ovládání UHF německy (nejde přepnout ani OP-Comem, chybí nějaké soubory),hlas navigace ČESKY (musíš si stáhnout upravené jazykové CD tady na fóru, obsahuje české mluvené slovo)
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
foibos píše:Ahoj, mám takový menší problém s jazykem v DVD 90. Koupil jsem auto v Německu (Astra H), aktualizoval software na 10/2007 a při změně jazyka na angličtinu (poslední verze 530 z originálního aktualizačního CD 10/2007 i z jazykového CD 2008) se do angličtiny (ale i jakéhokoliv jiného zvoleného jazyka) přepnou pouze texty, a UHF (a předpokládám, že navigace bude taky) na mě mluví stále německy. Nevědel by prosím někdo, proč se neaktivuje anglický hlas (anebo jakýkoliv jiný), anebo jak toho dosáhnout? Omlouvám se, že to píšu do tohohle "československého" vlákna, ale jiné vhodnější tady asi není.
Ak si aktualizoval firmware rádia na 10/2007, t.z. že máš starší typ DVD90 a pre tie je language CD 2005. Language CD 2008 je určený pre posledné modely CD70, DVD90(software rádia xy...). Ak použiješ language CD 2005, mal by si jazyk prestaviť. Jazyk UHP sa dá prestaviť preprogramovaním jednotky cez Tech2.
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look