Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
oblhut pekne
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Abyste se vy ropaci nepo... nezapomente ze jsem admin a smazat ucet je jen jedno kliknuti
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mimochodem Miloši, ještě ti interiér pořád zdobí to "skutečně pravé plastikové dřevo" nebo už si to nějak pořešil ? S tím už výše citovaným OPC volantem to dost kontrastovalo....
Stale tam je plastodrevo, jelikoz se to zene libi a hacko bude asi brzo jeji tak to neresim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a ty na com budes jazdit? Na G alebo nieco ine mas vo vyhlade?
V Teplicích u Nováka maj na prodej předváděčku "Jéčko", kombi v plný palbě, najeto 500km, cena pouhých 499 tis. Kč , že by po ní Milosh pokukoval?
Tak to jsi hrdina klidně mě ten účet smaž,já se z toho nepo....Napíšeš tady nesmysl,a až Ti dojdou argumenty,tak neumíš napsat nic trapnějšího,než něco o ropácích a navrch o smazání účtu,to seš fakt borec,gratulujumilosh píše:Abyste se vy ropaci nepo... nezapomente ze jsem admin a smazat ucet je jen jedno kliknuti
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Me spis prijde ze ty cekas co zase napisu abys hned mohl reagovat, zastat se jineho kolegy co jezdi na naftu a podobne. Jsme na netu, takze vse nelze brat 100% vazne, takze toto ode me asi na vysvetleni, pokud to s tim mazanim chapes jinak, pak tam byl i ten smajlik aby to bylo pochopeno presne tak jak jsem to napsal. Kdo me zna vi ze ne vse co napisu na foru je mysleno vazne, treba s Otasem do hospody zajdu s tim nemam problem, vadi mi snad jen komunisti a socani, tak ted se priznej kterej ses ty kdyz si nejak moc nerozumime
Jinak, jelikož počasí bylo u nás o víkendu dost hnus, zasvětil jsem čas sledování 24-hodinovky na Nürburgringu na německejch televizních kanálech. Nádherný závodění, překrásný okruh, mnoho zajímavých aut ! Manželka sice trošku šílela, ale s juniorem jsme si to opravdu užili. Uvažuju že někdy v budoucnu bych si tam udělal výlet. Ta atmoška musí být super !
Já natřel konečně poslední třmen brzd a střed brzdovýho kotouče. Teď to vypadá o dost líp. A jinak přes týden cd70navi, co mi tam dal RomanK. Super to věc Akorát když naplánuju cestu bez placených úseků, tak mi to napíše něco ve smyslu, že to nejde bez placených úseků naplánovat