Chci se zeptat,jestli je to opravitelné a pokud u někoho tato oprava již proběhla,tak bych poprosil kontakt,případně bližší info. Díky

Když jsem kupoval,tak jen částečně,nyní už to je hlubší...Apikkk píše:To už jsi ji tak koupil, nebo se ti to prodřelo?
Jn taky doufám,že to nebude nějaká pálka,jinak co jsem se bavil s prodávajícím,tak se snad taky ptal a tvrdil něco o 1500,-,takže nějaký tušení o ceně mám,jen mě zajímalo,jestli tu někdo nemá nějakého oblíbeného nebo známého autočalouníkaApikkk píše:Jinak ptal jsem se proto, že jsem chtěl před 2lety koupit v Liberci hezkou Astru, která měla piničenou sedačku řidiče, pak mi ji někdo vyfoukl![]()
Před tím jsem se ptal čalouníka v UL a bylo mi řečeno, že sedačku opraví za 2tis, což mi připadlo solidní (jednalo se o sedadla v Cosmu, tedy polokůže).
Můj šefik si nechal dělat celé auto do kůže (spíš nějaká koženka) a za 4 sedadla, volant a tapec ve dveřích dal 10tis.
Nebál bych se nějaký přehnaný ceny!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |