Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
My máme v práci v Tourane 1.4 TSI a je to dobrý motor, žerie do 7 l , dostatočne výkonný ...Tiež tam bolo niečo s rozvodmi , vymenené v rámci záruky...
Inak to ako píšete o koncerne VW neberiem podla VW -filov, ale podla toho čo vidím v mojom okolí a to VW maniaci teda niesu a sú bez závad, všetci.
A priznajme si , tiež tu je veľa Opel-filov a odpúšťa sa tu Astrám veľa vecí.No ja už mojej neodpúšťam nič je to proste vrak
BTW - Alternátor vymenený, dostal som druhý zrepasovaný , 260 eur komplet - teraz dáva 13,8 , 13,9 - je to ok? v zime u starého som mal 14,1
Inak to ako píšete o koncerne VW neberiem podla VW -filov, ale podla toho čo vidím v mojom okolí a to VW maniaci teda niesu a sú bez závad, všetci.
A priznajme si , tiež tu je veľa Opel-filov a odpúšťa sa tu Astrám veľa vecí.No ja už mojej neodpúšťam nič je to proste vrak
BTW - Alternátor vymenený, dostal som druhý zrepasovaný , 260 eur komplet - teraz dáva 13,8 , 13,9 - je to ok? v zime u starého som mal 14,1
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Jenže 1.4 TSI už nějakou dobu dělají, ta 1.2 TSI je nová, proto mě to zajímá...
emvee no tak to sme dvaja, lebo ma dost zaujíma nová Fabia RS , a tam je ta 1,2 ka ...
počkej počkej, opravdu myslíš RS? tam je přece dvakrát přeplňovaná 1.4...
Takže je tam 1,4? Teraz som nevedel či 1,2 alebo 1,4 ....naposledy som čítal že chcú dať 1,2ku do Passata tak ma to zmiatlo
Díkes
Díkes
jojo, jen tam 1.4 s turbem a kompresorem, myslím 132kW, ale prý ten motor přestanou vyrábět, protože je moc složitý, místo toho snad bude 1.6 TSI...
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem si trosku hrál a na sloupkách dveří mám siluetu trati nurburgring ))
Opel Astra OPC
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
mam ale nejak mi to nejde vlozit takze jedine ze by mi to nekdo vlozil ci muzu zaslat na maila ale rad bych aby to tady videli vsici ))
Opel Astra OPC