Denní svícení vedle mlhovek
Re: Denní svícení vedle mlhovek
to druhe mi pripomina masku novej zafiry
- Reklama
Tie denné svetlá LED FLEX Mycarr by som aj bral, cena je pomerne dobrá ale nepáči sa mi tam funkcia pozičných svetiel, chcem aby mi zhasli keď zapnem stretávačky a nie aby mi tam ešte zostal svietiť nejaký pásik. Našiel som na nete helly ale tie stoja 250 €
Opel astra H, 1,4 r.v. 2008
ak mas astru predfacelift tak mam na predaj tie plasty pre hmlovkymartintu píše:Je to zaujímavý nápad a podľa toho obrázku z písmen by to nemuselo byť zlé . Skusím nad tým porozmýšlať. Keď tak dá sa kúpiť samotný čierny plast ktorý je okolo hmlovky alebo len celý nárazník? Keby som to potom náhodou po*ral že by som len vymenil plast
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Dobrý nápady:). Také bych chtěl denní svícení led. Jen mě štve, že když se svítí podkávacíma světlama má to efekt bezpečnosti! a né led kteký sotva projdou vyhláškou-ty dodělávané sotva osvítí obrubník:). Zkrádka musí to svítit pořádně a to bude na stk problém. ješte se mi líbí denní svícení v dálkovích světlech. Už se to rozebíralo. Čest
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
denne svietenie ti nema osvetlovat obrubniky. to je len na to aby teba bolo vidiet.
homologizovane svietenie svieti silnejsie ale nerobi taky kuzel ako hlavne svetla. robi mensi kuzel. koli tomu aj neoslnuje
homologizovane svietenie svieti silnejsie ale nerobi taky kuzel ako hlavne svetla. robi mensi kuzel. koli tomu aj neoslnuje
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Tak me ty moje ledky svitej tak ze se me stalo ze sem kvuli tomu nerozvitil ve tme hlavni svetla (ve meste) ale nejsou predpisove dany a svitej do stran ale psst.... jinak to tam mam kvuli setreni vybojek a co jsem zjistil az pozdejc ze to to auto opticky rozsiruje a vypada pak lip bych rekl....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
akoze aj mne svieta dost silno v noci ale nie do takej vzdialenosti ako hlavne svetla. preto sa to vola denne svietene ze sa to ma pouzivat len cez den.
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
já vím že to nemá svíti na obrubníky:). Jen mi to přijde málo efektivní. Klasické podkávačky prostě mají něco do sebe. Mám pocit že svítit ledkami nebo hella v mlhovkách je stejné jako nesvítit vůbec. Taky přemýšlím jak to udělat aby to vypadalo jako astra j:)......./.......... Samozřejmě že ve dne. Do noci to nepatří: )
tak podla mna tie ledky v hmlovkach su lepsie vidiet ako niektore hlavne svetla. su silnejsie. teda aspon pre mna.
pozri moje vlakno mam tam foto
pozri moje vlakno mam tam foto
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
viděl jsem-vypadá to super. Jen přes léto jezdím hodně na motorce a tam to nějak pocituji ty dodělávky-jsou moc nízko u země a já je vidím později a to mne prudí. K očnímu nemusím vidím dobře:). Rozhodně nechci nikoho prudit, jen vyjadřuji názor. Jen je prostě rozdíl hella a insignia