Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak ja s tim zatim nemel nejako cas nic delat to se jeste uvidi jen me nastvalo jak se k tomu clovek musi dostavat vodu sem jen vylil.... me se tam ani nekondenzovala a nemlzila nebo sem si toho jeste nevsim.....
A na funkci to evidentne vliv taky nemelo..... zatim
mimochodem ta pena co tam je predpokladam jako tesneni tak to neni tesneni ale spatnej vtip......
A na funkci to evidentne vliv taky nemelo..... zatim
mimochodem ta pena co tam je predpokladam jako tesneni tak to neni tesneni ale spatnej vtip......
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
Vcera som sa prvykrat dostal do dielni EDS, zatial co mi namontovali vacsiu benzin pumpu, som sa kochal na dvoch GT-ckach. Az do vcera som nevedel ze maju tie dvojlitre ulozene pozdlzne.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
dnes pri navratu domu pres nachod sem videl krasnou corsu OPC a pote v hradci stribrny Hcko se stribrnym pruhem na celnim okne s pardubickou znackou.....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Samothe - takovou krasavici a vůbec ji nefotíš
nj není nic nového na focení ale dnes jsem jednu z dnešního rána dával sem
tak ja v sobotu na Slovakiaringu na natacani auto sme live. Na okruhu som si sice nezajazdil ale na polygone pre bezpecnu jazdu ano. A neskor aj v okoli okruhu na novucickej Toyote Prius Plug-In hybrid. Musim uznat ze sa mi ta jazda velmi pacila. Jedina nevyhoda bola ta, ze som nepocul motor, len same ticho
Dnes na otocku do Alp dedinka Pruggern. Ale to sme sli na X5.
Dnes na otocku do Alp dedinka Pruggern. Ale to sme sli na X5.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
dnes vycistena a vydezinfikovana klima a vymena kabinoveho filtru no byl to hnus!!!
Opel Astra OPC
Já dneska šteloval CIM kvuli cvakání. No nic debilněji vymyšlenýho jsem neviděl Sem pak skoro ani nevěděl, jak tam ty kola byly daný. Promazal jsem to a už to ani necvakne. 2 hodiny pryč
Ještě zbývá palubovka a už nic ani nevrzne
Ještě zbývá palubovka a už nic ani nevrzne