Astra GTC
- Reklama
Re: Astra GTC 85kW
Rozdělal jsem CIM, že udělám něco s tím cvakáním a vypadly mi po odšroubování 3 šroubků ulomený kousky plastu. No co to je
Dneska den volna a tak jsem se pustil do třmenů. Na třmenech sice ještě nějaká barva zůstala, ale byla špinavá a zašlá. A navíc jsem chtěl všechny kola vypucovat, takže šly stejně dolů. Byly tam ale tak přirezlý, že nešly dolu. Nakonec se ale podařilo. Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou Příští sundávání kol už snad nebude taková dřina, když to natřu a trochu namáznu vazelínou.
Stihl jsem ale pouze jeden nátěr, protože barva tvrdne 16 hodin, takže to bude ještě jednou natřený a důkladněji. Na čištění jsem použil drátěnej kartáč a na míň přístupný místa vrtačku s drátěným kotoučem o průměru 3 cm do mikrobrusky
Před:
Po:
Jinak mi to teď příde docela vtipný. Auto zasraný a kola se blejskaj, jako nový
Stihl jsem ale pouze jeden nátěr, protože barva tvrdne 16 hodin, takže to bude ještě jednou natřený a důkladněji. Na čištění jsem použil drátěnej kartáč a na míň přístupný místa vrtačku s drátěným kotoučem o průměru 3 cm do mikrobrusky
Před:
Po:
Jinak mi to teď příde docela vtipný. Auto zasraný a kola se blejskaj, jako nový
Je to časově dost náročný. Jedno kolo = 2 dny. Teda pokud koupíš tu barvu, co mám já a dáš 2x nátěr. A samotný čištění + nátěr cca hodinku. Až si pořídím jiný kola, tak třmeny půjdou asi na jinou barvu
taky jsem zvažoval,že bych rovnou koupil nový třmeny v červený a hotovson
aby to nestálo 2x tolik, než nenatřený Někdo je holt línej něco natřít
to není lenost,ale nedostatek času ... ikdyž i trošku lenosti v tom bude
Já měl volno a nebylo co dělat, takže tak. A taky jsem přemýšlel nad červenou, ale nevím, jestli by se to k těm stříbrnejm kolům hodilo