PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Ja chtel vzdy zamestnani, do prace jsem chodil chvili a to me nebavilo
Ale samozrejme jde o to ze kdyz mas rodinu se 2 detma tak to uz je vydaj sam o sobe
Ale samozrejme jde o to ze kdyz mas rodinu se 2 detma tak to uz je vydaj sam o sobe
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No ona stačí jen přítelkyně a šetříš 3x tak dlouho
To ale ale problem toho chlapa kdyz mas takovou pipinu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To mi připomíná povídku z dílny Šimka a Grossmanna
Jak jsem se stal nezaměstnaným
Byl jsem ředitelem jednoho velkého koncernového podniku. Kávu mi vařila sličná sekretářka, do práce jsem jezdil Tatrou 613. Jednou za mnou přišli, abych zaplatil 5 000Kčs na pohřeb člena ÚV KSČ. Řekl jsem, že za 5 000Kčs pohřbím celý ÚV sám. Od té doby jsem pracoval jako ředitel malého podniku. Kávu mi vařila stará sekretářka, do práce jsem jezdil Tatrou 603. Jednou mi vyčetli, že jsem nebyl na poslední schůzi KSČ. Řekl jsem, že kdybych věděl, že je opravdu poslední, přišel bych i s transparentem. Od té doby jsem dělal mistra. Do práce jsem jezdil vlastním autem, kávu si vařil sám. Na zdi jsem měl obraz Husáka a Lollobrigidy. Řekli mi, abych tu kurvu sundal. Sundal jsem Husáka a od té doby jsem pracoval ve výkopu. Do práce jsem jezdil na kole a kávu si nosil v termosce. Když jsem kopal, přišli za mnou, abych si uklidil kolo, že tudy pojede sovětská delegace. Řekl jsem, že kolo mám zamčené a pojištěné. A od té doby jsem nezaměstnaný.
Jak jsem se stal nezaměstnaným
Byl jsem ředitelem jednoho velkého koncernového podniku. Kávu mi vařila sličná sekretářka, do práce jsem jezdil Tatrou 613. Jednou za mnou přišli, abych zaplatil 5 000Kčs na pohřeb člena ÚV KSČ. Řekl jsem, že za 5 000Kčs pohřbím celý ÚV sám. Od té doby jsem pracoval jako ředitel malého podniku. Kávu mi vařila stará sekretářka, do práce jsem jezdil Tatrou 603. Jednou mi vyčetli, že jsem nebyl na poslední schůzi KSČ. Řekl jsem, že kdybych věděl, že je opravdu poslední, přišel bych i s transparentem. Od té doby jsem dělal mistra. Do práce jsem jezdil vlastním autem, kávu si vařil sám. Na zdi jsem měl obraz Husáka a Lollobrigidy. Řekli mi, abych tu kurvu sundal. Sundal jsem Husáka a od té doby jsem pracoval ve výkopu. Do práce jsem jezdil na kole a kávu si nosil v termosce. Když jsem kopal, přišli za mnou, abych si uklidil kolo, že tudy pojede sovětská delegace. Řekl jsem, že kolo mám zamčené a pojištěné. A od té doby jsem nezaměstnaný.
jj stare ale dobre
- Georgeisin
Díky RomanoviK. V pátek jsme jeli s kámošem z Varů na kocert do Brna, tak jsme se u něj stvavili. Dohrál mi BC, spravil volant, ve kterým byl totálně uvolněnej airbag a v Oplu mi řekli, že si musím koupit novej volant. Pak ještě opravil nezhasínající osvětlení interiéru. Pokecali jsme si o mém houkajícím turbu, že si holt musím zvyknout, pokud se to nebude zhoršovat .
To vše za pár korun.
To vše za pár korun.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Georgeisin
Jo a ještě nám ukázal svojí vymazlenou Astru G caravan. Fakt nádhera.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
jj u Romana to je vzdy super navsteva
a já děkuju tímto veřejně členovi Nikos83 za jeho Sygic mobile maps tuning do mojí Nokie
a za rady a návody s tím související, díky kámo
a za rady a návody s tím související, díky kámo
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Tímto velké DÍKY Vám Všem na tomto super fóru. Během mého krutého tříměsíčního čekání na mou voňavku,jsempečlivě studoval toto fórum a díky tomu byl prodejce při předávání velice překvapen že o tom autě toho vím skoro víc než on. Díky!!!!
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011