III. Sraz Praha - Letňany/Camp Na Korábě 25.4.09
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: III. Sraz Praha - Letňany/Camp Na Korábě 25.4.09
to si teda kurv* piš!
- Reklama
Tak jsem po zvažování podal přihlášku i na večerní posezení na téma Astra a Opel vůbec. Snad se tam potkám i s někým z Vás...
Jelikož bydlím Letňanech,tak marně pátrám,kde je zmiňovaný camp.Máš na mysli P-8 Libeň?Já dorazím určitě (pokud mně neschvátí choroba nebo "pomáhači a chrániči".
Astra H 1.9 CDTI 88Kw kombajn r.v.2006
Tak sraz se nezadržitelně blíží.. Jelikož jsem pro všechny (o kterých jsme věděli) dělal malou upomínku, potřebuji nejdéle do středy vědět, jestli se někdo z Vás zúčastní... Zatím jsem jediné přihlášené Háčko , tak nedělejte chlapi vlny, ať tam nejsem za exota..
Oldmane, máš SZ, máš to asi nejblíž, takže budeme snad dva..
Ja se ukazu. A navic Ferda rikal ze pride zamachrovat se sedanem mezi 17 a 19 a kdo by si to nechal ujit ne?Pepino_GH píše:Tak sraz se nezadržitelně blíží.. Jelikož jsem pro všechny (o kterých jsme věděli) dělal malou upomínku, potřebuji nejdéle do středy vědět, jestli se někdo z Vás zúčastní... Zatím jsem jediné přihlášené Háčko , tak nedělejte chlapi vlny, ať tam nejsem za exota..
Pokud jde o vecerni posezeni, asi nee, druhej den mam nejakou dalsi sportovni akci, tak se budu chtit spis vyspat. Musi se davat nejaka prihlaska kdyz tam nebudu vecer?
Nene, na parkoviště do Letňan se přihláška dávat nemusí , jde mi spíš o tu upomínkovou blbůstku, abych věděl pro koho ještě vyrobit..
No v 17:00 se začíná organizovat odjezd do kempu, aby to Ferda stihl
No v 17:00 se začíná organizovat odjezd do kempu, aby to Ferda stihl
Jak je vidět,tak nás bude víc.Mám naprosto tovární model bez úprav ,tak spíš jedu na čumendu a na rady porady
Astra H 1.9 CDTI 88Kw kombajn r.v.2006
Takových jako my, tedy bez úprav bude víc, jediný co mám navíc je držák mobilu a rozdvojka na nabíječky
Astra H je prece tak dokonaly auto ze neni treba zadnych uprav ne? Myslenka stoleti...
Ja zatim stihl jen Parrot sadu a dokoupit ALU kola...
Ja zatim stihl jen Parrot sadu a dokoupit ALU kola...
no to já nevim kdo ...majkp píše:Ferda rikal ze pride zamachrovat se sedanem mezi 17 a 19 a kdo by si to nechal ujit ne?
Pokud mi to vyjde rád se přijedu podívat na parkoviště. Mám až na muziku a rozdvojku jako Pepíno taky standartní vozítko. Ale na sraz bez SW no nevim
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...