Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tím knotem mám zimní opravenou. Dá se tomu věřit a nebo se mám dívat po jiné gumě?
- Reklama
Tak dnes som zase na prvykrat nenastartoval:( Az na druhy pokus a zase chyba 161450!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Tak máme za sebou servis po prvním roce provozu,dostali jsme novou baterii,původní byla vadná,jinak vše ok.Celkem máme po roce najeto něco přes 21tis.km,tak snad bude Zafča spolehlivě šlapat i nadále.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
jj, znám to. Před časem jsem si u nich koupil tekuté stěrače http://www.nano-concept.cz/sklo-automob ... race-30-ml a jsem s nimi maximálně spokojen. Píšou, že vydrží rok. Mám je 3 měsíce a furt tam jsou Za dalšího půl roku uvidímemartini píše:tak ja dnes ošetřil ty předni světla co jsem leštil xerapolem jednim z těchto vyrobku nanoconcept, v mem připadě na plasty, mrkněte na web jsou tam i videa http://www.nano-concept.cz/
No tak ja dnes poumyval, vysamponoval a nalestil prvykrat v tomto roku! Auticko ako keby zliezlo z linky:) Az na par skrabancov:) Potom som povysaval a poumyval vo vnutri!
Cez vikend sa chystam nastriekat strmene a vymenit capy riadenia a dufam ze astricka bude posluchat:)
Cez vikend sa chystam nastriekat strmene a vymenit capy riadenia a dufam ze astricka bude posluchat:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Ono asi záleží co to je za díru a kde se na gumě nachází. Tohle byla poměrně malá dírka, vzduch se mi ztrácel opravdu hóóódně pomalu. Podobnou jsem měl už na Meganu, oprava byla stejná a já na té gumě najel víc než 10.000 km.power2 píše:Tím knotem mám zimní opravenou. Dá se tomu věřit a nebo se mám dívat po jiné gumě?
Přesně jak říká Hombre.. Záleží na tom, kde je díra. Mám letní Continental třetí sezónu s touto opravou a bez jediného problému..
nic extra jsme dnes s "H"-čkem nedělali,ale jeli jsme natankovat a manželka hbitě vyskočila a než jsem stačil
zavřít víko nádrže , umyla všechny skla a kakance na kapotě od ptáků
sama a bez řečí
tak to se mi líbilo
zavřít víko nádrže , umyla všechny skla a kakance na kapotě od ptáků
sama a bez řečí
tak to se mi líbilo
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
No ale kdyz mas auto ciste stale tak nejakyho myce na pumpe bych zabil bo by mi to akorat uspinil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no jasan,tomu rozumim
ale mam pocit,že okolo domu roste ne pár polí řepky ,ale snad 100.000 hektarů řepky, protože auto hodinu za hodinou nejde poznat a mění odstín do zlaté metly
a ptáky snad umytý auto přitahuje nebo co
ale mam pocit,že okolo domu roste ne pár polí řepky ,ale snad 100.000 hektarů řepky, protože auto hodinu za hodinou nejde poznat a mění odstín do zlaté metly
a ptáky snad umytý auto přitahuje nebo co
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH