Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Já byl včera a dnes provetrat Astru do zahraničí, tedy na Slovensko - Těrchová. Spotřeba příjemných 5,1/100.
Astra H Caravan OPC, 1.9 CDTI 110KW, Z19DTH (2007)
- Reklama
Ja som bol Astričku prevetrať v Itálii...tam a späť dokopy takmer 2400 Km bez problémov ...spotreba 7,1 (ale hlavne v Taliansku som klímu nešetril
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
spotřeba 5,1 byla se zaplou klimou po celou cestu
Astra H Caravan OPC, 1.9 CDTI 110KW, Z19DTH (2007)
tak to klobúk dolu...ja som mal klímu zapnutú celé Taliansko a cestou domov som dochladzoval iba ked bolo treba...jazda po dialniciach s priemernou rýchlosťou cca 120-130 Km/h...holt je to proste benzín a pýta si ...keby taketo trasy jazdím často taj určite kúpim dízla...mne ale auto často stojí v garáži
inak cestou domov ma dnes okolo osmej večer v Nitre predbiehal nový Dodge Charger SRT čiernej farby s "asi" Kalifornskou SPZ...to aké zrýchlenie to auto malo a aký zvukový doprovod ho sprevádzal sa len veľmi ťažko opisuje...to treba minimálne vidieť a počuť naživo...bomba
Panove tema o spotrebe je trosku jinde
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes výměna pylového filtru-zážitek na zbytek života.Vyndat šel perfektně,dovnitř už to šlo hůř Ale povedlo se asi za hodinku hotovo,díky rechtak za návod.
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,
moulaj: přesně to jsem si řikal i já
Já dneska vyměnil žárovky za philips blue vision a zdá se mi to úplně stejný, jako předtím ty origo
Já dneska vyměnil žárovky za philips blue vision a zdá se mi to úplně stejný, jako předtím ty origo
Tak si mal dat od Osramu NIGHT BREAKER a videl by si ten rozdiel ked sa postavis oproti stene:)power2 píše: Já dneska vyměnil žárovky za philips blue vision a zdá se mi to úplně stejný, jako předtím ty origo
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Dneska vyřešen defekt zadního kola. Utíkalo to pomalinku, nikdy by mě nenapadlo že tam může být něco zapíchnutýho - ale byl tam pořádný hřebík. Úzký a dlouhý. Borec to spravil knotem, za pár minut jsem frčel.