miky_5 píše:ludia kde by som zohnal material na prichytenie toho krytu k autu?
ze tam idu nieje kocky na samorezky alebo take nieco.
Idú tam také obdĺžnikové závitové vložky. Naklepeš to do rámu pod motorom a stačia ti k tomu obyčajné šróby do dreva s podložkou. Tie vložky v Opel stoja cca 0,4 evri kus. Doporučujem si zohnať aj tie originál plastové kolíky, lebo tie budeš potrebovať v podblatníku. Ak budeš šikovný, tak sa ti tie staré podaria vybrať bez straty toho stredového rozťahovacieho kolíčka
Opel Zafira B 2007 1.9 CDTI Z19DTH 150 koníkov,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Tak dneska jsem si ho nechal nemontovat. Řekl bych, že se dieslevé klepání o něco utlumilo, ale nic výrazného. Tak snad se bude méně špinit a pomaleji chladnout, což v zimně při popojížďkách není špatné...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
JiriTr píše:Existuje skutecne specialni verze krytu pro bezninovy motor nebo u benzinu sedi i ta verze pro naftaky? Zkousel to nekdo?
No samotný kryt by podľa mňa sedel,(ale je veľa verzii aj na ten istý motor. rozne diery a tak) ale to okienko je rozdielne minimálne tým, že niekde je výfuk v pravo a niekde vľavo. Takže to pasovať nebude.
Opel Zafira B 2007 1.9 CDTI Z19DTH 150 koníkov,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
zvazuji ze si koupím kryt pod motor a na těchto stránkách mají pěkný a za dobré peníze na http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/61 ... 0-03-04-07 ale,problém je že já mám r.v 08 1,7 z17dtr a tenhle kryt je do r.v 07 tak poradte jesli je v tech krytech rozdíl
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
Podla EPC - na uchytenie ochranneho krytu k ramu su potrebne skurtky M8x25.
V opli sa daju kupit pod ob. cislom 2000151, aleaj bezne v kazdom zeleziarstve mavaju skrutky tychto rozmerov.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK