Astra OPC 2.0T Arden blue :o)
- Reklama
Re: Astra OPC 2.0T Arden blue :o)
Ne jaky kradu??rasisiti ste!
dyk ne, mam od brachy ne a od strejdy ne a mama taky ne, vydelala na socialce ne asi dyk more
no ja jsem zvazoval neco jineho ale proste jsem nic ekvivaletniho v pomeru porizovaci cena/fun/provozni naklady nenasel...
a vy dva se teda bud neumite nebo nechcete ovladat, ale kdyz ja jedu pohodicku bez spechu, nicmene nejsem brzda tak tam dostanu 6,6 -7,0 l/100
na druhou stranu se mi povedlo i 38,2/ 100km ale to byl ten zminovanej okruh...zkusil jsem to jednou a zabava velika, nicmene mi je lito ji takhle "nicit"
dyk ne, mam od brachy ne a od strejdy ne a mama taky ne, vydelala na socialce ne asi dyk more
no ja jsem zvazoval neco jineho ale proste jsem nic ekvivaletniho v pomeru porizovaci cena/fun/provozni naklady nenasel...
a vy dva se teda bud neumite nebo nechcete ovladat, ale kdyz ja jedu pohodicku bez spechu, nicmene nejsem brzda tak tam dostanu 6,6 -7,0 l/100
na druhou stranu se mi povedlo i 38,2/ 100km ale to byl ten zminovanej okruh...zkusil jsem to jednou a zabava velika, nicmene mi je lito ji takhle "nicit"
si to vystihol, po styroch kolach na Nordschleife mi kutiky ust zrazila k sebe zluta kontrolecka s chybovym kodom 0170. Modlim sa aby to bola len lambda alebo maf senzor. Pevne dufam ze natrafim na nejaky nemecky klon nasho Signuma alebo Romanakoxx.fr píše:zabava velika, nicmene mi je lito ji takhle "nicit"
na druhu stranu si pobavil so spotrebou, uz Stenley sa tu snazil nadhodit ze oplacky dvojliter dokaze priemerku 8, ale vidim ze ma aj premozitela. 7 je realnych keby si z auta vykuchal aspon 400kg, jukni napr. na spritmonitor: medzi 8,5 az 9,5l sa dostalo len 12 ludi zo 69. Ostatni maju priemer malo cez 10lkoxx.fr píše:nicmene nejsem brzda tak tam dostanu 6,6 -7,0 l/100
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Jasne ale myslim ze ono premapovani udela ten zbytek.... nicmene vim, za kolik jezdim a nepotrebuju se o tom dohadovat )
já bych i tý spotřebě docela věřil Mariáne, včera jsme jeli se ségrou do Prahy, žádný závody, protože ségra má jen Yarise, ale jezdí mimo město těch 100 - 120, po dálnici kolem 140.. drtivá část cesty je po dálnici a do Lovosic průměr 6,5.. na dálnici pak stoupl na 7,2L.. mně osobně spotřeba stoupá nejvíc právě mezi Lovosice a Ústím, protože moc rád předjíždim
Už vás chci podkat at vás můžu zpráskat panáčkové
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
chceš hrát kdo má vetší krouťák? )
btw:
btw:
- Přílohy
-
- Bez názvu.JPG (8.02 KiB) Zobrazeno 3643 x
ja by som k tomu obrazku doplnil ze MY ZACINAME MAT VIR V NADRZI:)
Sory za OT!
Sory za OT!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Stenley bavime sa tu o dlhodobejsej priemernej spotrebe alebo o spotrebe na nejakom lubovolnom useku? Tusim to bol usek Col Tande do Sospelu, takmer 40km, kde to zozralo iba nieco malo nad liter (to som este musel pribrzdovat v zakrutach kvoli autam predomnou), mam sa teda zacat tesit z 2,5l na 100 a zacat to deklarovat ako priemernu spotrebu?
Priemerna spotreba by myslim mala vyjadrovat spotrebu paliva na 100km a ked sa chcem odpalit na nejaky 800km trip, tak pri vynasobeni osmimi by mi to malo dat celkovo +- predpokladane spotrebovane palivo.
Alebo mame mat tie auta len na streku Decin - Lovosice? ...tuto hlasku ale prosim vobec nechap v zlom
Priemerna spotreba by myslim mala vyjadrovat spotrebu paliva na 100km a ked sa chcem odpalit na nejaky 800km trip, tak pri vynasobeni osmimi by mi to malo dat celkovo +- predpokladane spotrebovane palivo.
Alebo mame mat tie auta len na streku Decin - Lovosice? ...tuto hlasku ale prosim vobec nechap v zlom
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
St3nl3y : Pozor i Yaris je trhač vím o čem mluvím Yaris T-Sport
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..