Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak ja byl dneska na Generali pojistovne zjistit připojištěni skla čelniho, nebo skel všech, tak mi nabidla varianty tak uvažuju asi dam jen to čelni ,stačila by častka na 10000kč/999kč/ nebo 15000 kč/1399kč/? jak to mate ........ dik
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
Tak já bych hlavně od generali utíkal, jak rychle bych mohl. Známýmu ukradli auto a peníze z nich páčil přes půl roku...
Tak ja mam opačnou zkušenost manželku naboural dědek co měl ručeni od generali a prachy jsem měl do 5dnu od foceni na učtě ...... 8-)asi necham to čelni za 10000kč mnělo by to stačit ..........?
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Já jsem dneska úspěšně vyprázdnil GTCčku nádrž Ale musím uznat, že mi to auto dělá pořád větší radost
Dneska jsem si tady updatoval avatara podle aktuálního vzhledu, tzn. s fóliemi nalepenými minulý týden. Konečně na děti nebude tolik pařit slunce
folie good deti to oceni kor kdyz jim treba pustis dvd
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak dvd tam zatím nemám, ale do budoucna je to v plánu, až budeme mít odvahu vyrazit s dětma autem k moři, tak do toho půjdu...
Proc k mori? Ona i cesta treba 2h po CR s detma je nekdy o nervy, ale kdyz jim neco pustis mas aspon na chvili klid
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dneska ide hena do salonu krasy,ide sa kupat ale hlavne vysavat hehe
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
tak na tohle zatím stačí CD s dětskýma písničkama, sice je to o nervy řidiče (který má běžně naladěný Beat), ale co by člověk neudělal pro dětimilosh píše:Proc k mori? Ona i cesta treba 2h po CR s detma je nekdy o nervy, ale kdyz jim neco pustis mas aspon na chvili klid