Pro majitele N1
Re: Pro majitele N1
Auto bych neprepisoval, nechal bych ho zapsane v TP jako N1.......
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
Zmenilo sa na Slovensku nieco ohladom tych mrezi? Celkom by ma to zaujimalo, ci to tam stale musi byt a ci su pripady, kedy sa to moze dat dole...
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
- Raptor181
- Kontaktovat uživatele:
Nezmenilo...Ak tam bola od kupi, tak tam musi byt stale.
Opel Astra H Caravan (Stela), Enjoy, 1.6 16V 85kW/115PS, Z16XER
http://www.rfsystem.sk/shop info@rfsystem.sk
Diagnostika, autoelektrika, predaj montáž autoalarmov, LED žiarovky, autožiarovky, LED daylight, tacho, airbag, immo, odkodovanie autoradii.
http://www.rfsystem.sk/shop info@rfsystem.sk
Diagnostika, autoelektrika, predaj montáž autoalarmov, LED žiarovky, autožiarovky, LED daylight, tacho, airbag, immo, odkodovanie autoradii.
diesel 1.9 88kW mel kvuli hmotnosti nakladu v N1 pouze 4 mista. nicmene ted jsem kontroloval dolni drzak pasu a je to pridelane jen na sroubech. takze teoreticky staci nasadit dolni drzak, dat novej pas a nechat to znova homologovat?
ma nekdo podobnou zkusenost? cetl jsem u jinych aut, ze se to da jen s vymenou karoserie (nerealne), protoze tam uriznou drzak pasu, nicmene pokud se to na astre "jen" sroubuje, tak by to melo jit zpet ne?
ma nekdo podobnou zkusenost? cetl jsem u jinych aut, ze se to da jen s vymenou karoserie (nerealne), protoze tam uriznou drzak pasu, nicmene pokud se to na astre "jen" sroubuje, tak by to melo jit zpet ne?
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Me dole proste prestrihli to lanko na kterem to drzi.
Ale ikdybys zpatky namontoval pas, tau uredne to stejne bude vzdy jen 4 mistne a ci jsem cetl, tak prepsat zpet to nejde.
Ale ikdybys zpatky namontoval pas, tau uredne to stejne bude vzdy jen 4 mistne a ci jsem cetl, tak prepsat zpet to nejde.
pridelat pas a operku zpet neni vubec problem. poslu dotaz na Opel a uvidime. dam vedet, jak mi odpovedeli.x-father píše:Me dole proste prestrihli to lanko na kterem to drzi.
No pokud nechas vedene aut jako N1, tak to urcite nepujde.
Zakon rikal, ze auto muze byt v kategorii N1 pokud ma mriz a pokud ma vetsi nosnost pro naklad, nez pro posadku (+ folie n bozni skla).Proto se rusilo pate misto. Aby se plnila tato podminka. Je to az tak paradoxni, ze napriklad prave u Astry H dieslove 1.9 meli tezsi motor a tim napsanou nizsi nosnost pro naklad a pate misto tam byt nemohlo, kdezto identicka Astra v benzinu ho mit mohla.
Podminka mrize v zakonu byla zrusena, ale druha podminka ne. Ted uz se prestavby na N1 nedelaji vubec, protoze odpis DPH je v CR mozny uz na vsechna auta.
Jakmile bylo auto uvedeno do provozu jako N1, tak jedina mozna zmena zpet je nechat si u vyrobce/dovozce vystavit potvrzeni, ze je mozna prestavba vozu na osobni (ano je to padle na hlavu), pak nechat prestavbu schvalit/homologovat na STK a nechat prepsat na registru vozidel.
Nekde jsem ale cetl, ze se pate misto nevrati ani pak, ale ja to jiste nevim.
Zakon rikal, ze auto muze byt v kategorii N1 pokud ma mriz a pokud ma vetsi nosnost pro naklad, nez pro posadku (+ folie n bozni skla).Proto se rusilo pate misto. Aby se plnila tato podminka. Je to az tak paradoxni, ze napriklad prave u Astry H dieslove 1.9 meli tezsi motor a tim napsanou nizsi nosnost pro naklad a pate misto tam byt nemohlo, kdezto identicka Astra v benzinu ho mit mohla.
Podminka mrize v zakonu byla zrusena, ale druha podminka ne. Ted uz se prestavby na N1 nedelaji vubec, protoze odpis DPH je v CR mozny uz na vsechna auta.
Jakmile bylo auto uvedeno do provozu jako N1, tak jedina mozna zmena zpet je nechat si u vyrobce/dovozce vystavit potvrzeni, ze je mozna prestavba vozu na osobni (ano je to padle na hlavu), pak nechat prestavbu schvalit/homologovat na STK a nechat prepsat na registru vozidel.
Nekde jsem ale cetl, ze se pate misto nevrati ani pak, ale ja to jiste nevim.
jj, mam v planu predelat 4 mistne N1 na osobni 5 mistne... chci si koupit od firmy svoji sluzebni astricku a chci 5 mist. pri prehlasovani auta se musi na kontrolu, tak bych to chtel sfouknout dohromady a registrovat to na me jako osobak/5.
poslal jsem dotaz na importera Opel LLC, uvidime
poslal jsem dotaz na importera Opel LLC, uvidime
uz jsem tam poslal dotaz, dam vedet, jak jsem pochodilObraťte se prosím na Homologační Agenturu Opel v České republice:
SCC s.r.o.
Antala Staška 1859/34
14000 Praha 4
Tel: +420 296 508 354
Email: tpo@scc-cz.com
p.Bradáč tel. 296 508 355
p.Fiala tel. 296 508 350
(každý všední den 8:00 - 16:30)
takze asi dead end. jeste se zkusim zeptat, jestli se to da resit pres nejakou vyjimku atd.Dobrý den,
Bohužel obsaditelnost nelze zpětně měnit, místo vzadu se bere jako trvale znehodnocené.
Zdeněk Bradáč
Tel. 296508355