rez
rez
Ahoj pánové ,dnes sem dělal generální uklid na autě,ale co mě překvapilo je to, že na některých místech mám takové rezavé d´upky je to vidět opravdu jen z blízka./Není to od kamínku/
Fajn to se spraví ale proč to mám i na plastu a poklicích to bych rád věděl.
Máte s tím někdo skušenost.
Fajn to se spraví ale proč to mám i na plastu a poklicích to bych rád věděl.
Máte s tím někdo skušenost.
- Reklama
Re: rez
Jen mě tak napadlo, neřezal si někdy poblíš s flexou? táta měl něco podbnýho na combu a byly to špony od flexy....
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
to neni rez ja mel to same jsou to dupky co vypadaji jako rez zkus to poradne vydrbat ver ze to pujde,me to taky zarazilo ale rez to neni.
Opel Astra OPC
- DeepThroat
Takhle serou muchy. Samé rezavé tečky
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
dnes jsem si toho také všimnul na svém autě ... ale nějak jsem to moc nekoumal nebyl čas. Přišlo mi divný, že auto staré cca 5 měsícu by už rezlo
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Nebojte, časy kdy Oply rezly jsou už naštěstí pryč. Teď zas pro změnu reznou Mercedesy
zdarec dnes jsem si všiml že mam mam v mezeře mezi koncem zadniho narazniku a navazujici na lem zadniho blatniku asi rez je to světlle žluty myslel jsem prvně že to je něco stečenyho ale očistit to jen tak nejde tak se obavam nejhoršiho...........je to vubec možny ? zkusim dat foto
Naposledy upravil(a) martini dne 07 úno 2010, 17:55, celkem upraveno 4 x.
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
to je běžný, jsou to kovový částečky který ulpí na laku a pak reznou a vypadá to že rezne auto, stačí to pořádně umejt
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz