Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI - 74 kW
Re: Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI - 74 kW
Hmm ta maska vypadá vážně zajímavě, na tom stříbrnýmu autu se mi to líbí (jinak dávám přednost chromu).
Akorát už by bylo potřeba teď na léto dát na ten vozík nějaký pořádný liťáky, aspoň 15" a hlavně origo Opel!
Akorát už by bylo potřeba teď na léto dát na ten vozík nějaký pořádný liťáky, aspoň 15" a hlavně origo Opel!
- Reklama
Tak takto vypadají třmeny ošetřené Hameritem..
Vypadá to móóóc dobře, líp než ty různé barevné. V létě se na to asi taky vrhnu i když třmeny zatím moc rezatý nemám, spíš středy zadních kotoučů. U zafiry jsou nějaký víc vystouplý a barva už se dost oloupala.
Díky..
Úplný středy jsem nenatíral, ty matlám měděnou pastou.. Pak jdou kola krásně dolů..
Úplný středy jsem nenatíral, ty matlám měděnou pastou.. Pak jdou kola krásně dolů..
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný!Stříbrný auto ,stříbrný třmeny!Pěkný!
Pepino presne jak ty moje, mas snad i stejnou barvu, ty stredy teda taky vemu ted kdyz na to koukam kor k ty barve jakou mymame se to hodi a vypada pak to auto jak novy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jo Mildo, dlouho jsem se tomu bránil.. Ale jak říkáš, vypadá to líp.. Ještě aby to nějakou chvíli vydrželo
Krásný! mám to taky tak:)
Cesta na sraz v Demänovskej doline..