Opel Astra H OPC r.v.2006
- pekacko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Astra H OPC r.v.2006
St3nl3y za 8, já za 12. Ale já mám auto skoro 3 roky. Jak jsem ho dovezl tak mi taky trvalo než jsem si troufl jet rychleji. A Až po roce jsem přišel jak vypnou protiskluz a stabilizaci . Ze začátku je určitě dobré mít z OPC respekt. A to jsem předtím měl (v den řidičáku neakou malou ruskou potvoru 0.8L potom neakou dobu favorita) Vectru A 115PS, Vectru A 150PS, Vectru B 170PS, a potom až OPC, ale ten rozdíl je markantní.
- Reklama
Stenley nechcem byt zly, ale hupsni s tym na spritmonitor a si rekordman: http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2St3nl3y píše:mně PP ukazuje dlouhodobej průměr 8L na 100
Len 12 ludi sa dostalo pod 9,5l a 56 ludi je v rozmedzi 9,6 - 13
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
V-Power, Carrera 100 a Verva 100.. v Děčíně není nikde Racing a navíc je teď za 40kč, což už mi přijde zbytečně předraženýpower2 píše:A kterej tam bereš?St3nl3y píše:nejlepší zkušenost se Shell
to máš pravdu, já tam koukal spíš záleží na trase, oni jezdí dost po dálnici kde mají neomezenou rychlost třeba.. nedávno jsem pádil za přítelkyní do Prahy, bylo prázdno relativně, tak jsem jel chvíli trochu víc přes 200 a i tak byl průměr za tu cestu 8.4L.. ale díky bohu za toCandyX píše:Stenley nechcem byt zly, ale hupsni s tym na spritmonitor a si rekordman: http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2St3nl3y píše:mně PP ukazuje dlouhodobej průměr 8L na 100
Len 12 ludi sa dostalo pod 9,5l a 56 ludi je v rozmedzi 9,6 - 13
nejhorší je, že za 40 bude za chvílu i "klasickej" benzín :/
Neodrovnal sis tlumiče?St3nl3y píše: jsem jel chvíli trochu víc přes 200
nestraš.. i když lidi nadávaj, že nemaj prachy a pořád je na silnicích provoz jak blázen a v nákupních centrech narváno, tak nevim ale je to hrozný, kam až ty ceny jdou.. sice nejsem ekonom, ale nevěřim, že by tak výrazně stoupala cena jen kvůli bojům v Libyi.. to ať mi nikdo netvrdí jinak tlumiče v pohodě a snad ještě chvíli budou
- pekacko
- Kontaktovat uživatele:
Já mám 81000km, a tlumiče v pohodě, jen začínají trošku mlátit čepy.
Můj osobní odhad je že do roka by nemusel být problém platit oněch 40kč za litr. Jedna zajímavost - benzín už třeba prolomil rekord, ale ropa samotná ještě nikoli! Ještě jí zbývá nějaký kus ke svému rekordu z doby před krizí. Její cena nahoru půjde a nemá na to vliv pouze Libyje! Až se tam situace uklidní, na chvíli to poleví, ale jinej směr než nahoru ropa nemá, takže vás mohu ubezpečit, že BUDE HŮŘ!
Já jsem smířenej s tím, že tohle je moje první a poslední "sportovní" auto, další už bude nějakej hybrid (taky ale s Astrou počítám na víc let)
K tomu benzínu ještě, buďme rádi, že je teď dolar docela levnej, mohlo by to být o dost horší...
Tolik něco z ekonomiky
Já jsem smířenej s tím, že tohle je moje první a poslední "sportovní" auto, další už bude nějakej hybrid (taky ale s Astrou počítám na víc let)
K tomu benzínu ještě, buďme rádi, že je teď dolar docela levnej, mohlo by to být o dost horší...
Tolik něco z ekonomiky
pokial je len trosku moznost dohodnut sa v zamestnani na firemnom benzine, tak to vie sakramensky pomoct a firma nestrati ani korunu.
Ak firma chce dat +100€ v cistom k vyplate, stoji ju to 200€ mesacne (50€ odvody + 50€ dan z hrubej mzdy)
Ak firma da 240€ na benzin, tak ju to v realite stoji rovnakych 200€ (40€ je vratenych 20% DPH)
Cisla su zaokruhlovane, ale da sa povedat ze clovek potom plati iba 40% z ceny benzinu
Ak firma chce dat +100€ v cistom k vyplate, stoji ju to 200€ mesacne (50€ odvody + 50€ dan z hrubej mzdy)
Ak firma da 240€ na benzin, tak ju to v realite stoji rovnakych 200€ (40€ je vratenych 20% DPH)
Cisla su zaokruhlovane, ale da sa povedat ze clovek potom plati iba 40% z ceny benzinu
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts